Gervuogių kompotas su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | gervuogės |
1 kilogramas | obuoliai |
1 litras | vanduo |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Skiltelėmis supjaustytus obuolius 3 min. plikykite verdančiame vandenyje.
2.
Obuolius staigiai atvėsinkite ir sudėkite į stiklanius kartu su gervuogėmis.
3.
Iš vandens, kuriame plikėte obuolius , iš cukraus išvirkite sirupą. Juo užpilkite stiklainiuose sudėtus obuolius ir gervuoges.
4.
Kaitinkite 85 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje 1 l - talpos stiklainius 15 min., 2 l - 25., 3 l - 30 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Slyvos bruknėse
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Aviečių džemas
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Paprasta vyšnių uogienė
- Konservuotos rūgštynės
- Žemuogių uogienė
- Sedulos vaisių drebučiai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Vyšnių kompotas
- Slyvų ir moliūgų uogienė
- Juodų serbentų uogienė
- Cukinijos žiemai
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Marinuoti burokėliai
- Juodųjų serbentų kompotas
Gervuogių kompotas su obuoliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Gervuogės,
500 gramų -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Vanduo,
1 litras -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skiltelėmis supjaustytus obuolius 3 min. plikykite verdančiame vandenyje.
Obuolius staigiai atvėsinkite ir sudėkite į stiklanius kartu su gervuogėmis.
Iš vandens, kuriame plikėte obuolius , iš cukraus išvirkite sirupą. Juo užpilkite stiklainiuose sudėtus obuolius ir gervuoges.
Kaitinkite 85 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje 1 l - talpos stiklainius 15 min., 2 l - 25., 3 l - 30 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai