Nuplautos slyvaitės užpilamos trupučiu vandens ir uždengtame puode pavirinamos. Pravėsinta masė pertrinarna per sietelį, pridedama cukraus pagal skonį ir užvirinama. Karšta supilama į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma. Tokią tyrę galima užkonservuoti ir be cukraus.
Norint, kad tyrė būtų tirštesnė, reikia ilgiau pavirinti.

Kaukazinių slyvaičių tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košė su vaisiais
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Kepti obuoliai
-
Melionų- manų košė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Obuolienė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Rabarbarų tyrė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Desertinė avižinė košė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Konservuoti aguročiai
-
Paprikia su medum
-
Slyvų kompotas
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Pomidorai savo sultyse
-
Aštrūs rauginti agurkai
Kaukazinių slyvaičių tyrė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos slyvaitės užpilamos trupučiu vandens ir uždengtame puode pavirinamos. Pravėsinta masė pertrinarna per sietelį, pridedama cukraus pagal skonį ir užvirinama. Karšta supilama į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma. Tokią tyrę galima užkonservuoti ir be cukraus.
Norint, kad tyrė būtų tirštesnė, reikia ilgiau pavirinti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2010-09-09 21:36
Taip istrynusi slyvas as i tyre dar idedu kubeliais supjaustytas cukinijas.Palaikau kokias 8 val.po to kelias min.paverdu ir supilu i stiklainius.Labai skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...