Nuplautos slyvaitės užpilamos trupučiu vandens ir uždengtame puode pavirinamos. Pravėsinta masė pertrinarna per sietelį, pridedama cukraus pagal skonį ir užvirinama. Karšta supilama į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma. Tokią tyrę galima užkonservuoti ir be cukraus.
Norint, kad tyrė būtų tirštesnė, reikia ilgiau pavirinti.
Kaukazinių slyvaičių tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų ir obuolių košė
- Mango ir bananų tyrė
- Desertinė avižinė košė
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Avižinė košė su džiovintais vaisiais
- Morkų košė su obuoliais
- Rabarbarų tyrė
- Manų košė su vaisiais
- Melionų- manų košė
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Obuolienė
- Kepti obuoliai
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Šaltalankio sultys
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
Kaukazinių slyvaičių tyrė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos slyvaitės užpilamos trupučiu vandens ir uždengtame puode pavirinamos. Pravėsinta masė pertrinarna per sietelį, pridedama cukraus pagal skonį ir užvirinama. Karšta supilama į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma. Tokią tyrę galima užkonservuoti ir be cukraus.
Norint, kad tyrė būtų tirštesnė, reikia ilgiau pavirinti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2010-09-09 21:36
Taip istrynusi slyvas as i tyre dar idedu kubeliais supjaustytas cukinijas.Palaikau kokias 8 val.po to kelias min.paverdu ir supilu i stiklainius.Labai skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...