Desertinė avižinė košė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | avižinių dribsnių |
1 vienetas | obuoliai arba bananai |
šiek tiek | riešutai (graikiniai ir pekano) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) |
2 valgomieji šaukštai | sirupas (arba kondensuotas pienas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kiek pasūdytame vandenyje išvirti avižinę košę ir smulkintuvu sutrinti.
2.
Į stiklinę dėti pjaustytus bananus ar obuolius (apibarstytus ruduoju cukrumi ir cinamonu), dėti sluoksnį košės,o tada vėl sluoksnį bananų ar obuolių ir vėl košės.
3.
Viršų aplieti kondensuotu pienu ar sirupu ir pabarstyti riešutais, cinamonu.
Paprasta, sveika ir labai skanu :)
Paprasta, sveika ir labai skanu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanėstas "Vitaminai"
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Desertas "Vojei"
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Glazūruota varškė
- Desertinis tortas
- Vaisių ir jogurto desertas
- Svarainių ir manų putėsiai
- Sūrio pyragas
- Vyno želės ir grietinėlės desertas
- Jogurtinis pudingas
- Bananų šerbetas
- Degtinės ledai
- Karamelinės lazdelės
- Arvydo varškės desertas
- Lukos želė tortas
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Šokoladiniai ledai
- Gaivus varškės desertas su vaisiais
Desertinė avižinė košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avižiniai dribsniai,
1 stiklinė -
Obuoliai arba bananai,
1 vienetas - Riešutai, graikiniai ir pekano
-
Cukrus, rudas,
2 valgomieji šaukštai -
Sirupas, arba kondensuotas pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiek pasūdytame vandenyje išvirti avižinę košę ir smulkintuvu sutrinti.
Į stiklinę dėti pjaustytus bananus ar obuolius (apibarstytus ruduoju cukrumi ir cinamonu), dėti sluoksnį košės,o tada vėl sluoksnį bananų ar obuolių ir vėl košės.
Viršų aplieti kondensuotu pienu ar sirupu ir pabarstyti riešutais, cinamonu.
Paprasta, sveika ir labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ema
2017-03-20 18:55
Labai skanu patiko visiems
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...