Gaivus varškės desertas su vaisiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | varškė |
| 150 gramų | grietinė |
| 100 mililitrų | pienas |
| 1 vienetas | kiviai |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | konservuotų vyšnių (gali būti uogienė) |
| 2 valgomieji šaukštai | konservuotų persikų |
| 1 valgomasis šaukštas | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Varškę sumaišyti su cukrumi ir grietine. Elektriniu plaktuvu išplakti masę.
2.
Želatiną užpilti pienu ir leisti išbrinkti. Tada pieną kaitinti garų vonelėje, kol želatina ištirps. Atvėsinti.
3.
Ataušintą pieną supilti į varškės masę ir gerai išmaišykite.
4.
Desertiniuose induose sluoksniuokite varškės masę su vaisiais ir padėkite stingti į šaldytuvą. Viršų galima pabarstyti tarkuotu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškas tortas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Sūrio desertas
-
Vaisių salotos
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Varškės desertas su persikais
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
„Baltosios gėlės“
-
Baltasis tinginys
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Karštos bulvių salotos
-
Braškės su šokoladu
Gaivus varškės desertas su vaisiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
300 gramų -
Grietinė,
150 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kiviai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Konservuotos vyšnios, gali būti uogienė,
2 valgomieji šaukštai -
Konservuoti persikai,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sumaišyti su cukrumi ir grietine. Elektriniu plaktuvu išplakti masę.
Želatiną užpilti pienu ir leisti išbrinkti. Tada pieną kaitinti garų vonelėje, kol želatina ištirps. Atvėsinti.
Ataušintą pieną supilti į varškės masę ir gerai išmaišykite.
Desertiniuose induose sluoksniuokite varškės masę su vaisiais ir padėkite stingti į šaldytuvą. Viršų galima pabarstyti tarkuotu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Raimeda
2019-05-07 11:45
Man nuo kyvių varškė pakarsta
-
eimantas
2014-03-17 10:49
Viskas cia sustingsta.reiketu deti daugiau cukraus pagal mane:)
-
Ineta
2014-03-09 19:16
Bet juk dedant kiviu želė nestingsta.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
