Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Obuolių sulčių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.75 litro | obuolių sultys |
250 gramų | abrikosų |
80 gramų | cukrus |
100 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Uogienės putėsiai
- Uogų jogurtas
- Žiemos skanumynas
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Tiramisu gaminimas
- Gaivus užkandėlis
- Bananų skanėstas
- Čigonų plokštainis
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Desertinė avižinė košė
- Varškės pudingas su apelsinais
- Jogurto ledai
- Kokosiniai rutuliukai
- Aušros želė tortas
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Degtinės ledai
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Grietinėlės ledai su vanile
- Biramisu
- Citrininiai arbūzų ledukai
Obuolių sulčių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
3/4 litro -
Abrikosai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Sausainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...