Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.

Obuolių sulčių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.75 litro | obuolių sultys |
250 gramų | abrikosų |
80 gramų | cukrus |
100 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdiniai grybukai
-
Žele desertas
-
Gervuogių musas
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Šokoladiniai bananai
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Vasariškas želė desertas
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Apelsinų želė
-
Grietinės želė su bananais
-
Tinginėlis
-
Abrikosų laiveliai
-
Desertinė avižinė košė
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Sloksniuotas braškių desertas
Obuolių sulčių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
3/4 litro -
Abrikosai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Sausainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...