Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.

Obuolių sulčių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.75 litro | obuolių sultys |
250 gramų | abrikosų |
80 gramų | cukrus |
100 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Mozaika"
-
Arbūzų šerbetas
-
Želė su varške
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Sūrio tortas
-
Arvydo varškės desertas
-
Avietinė pasaka
-
Pyragas „Sniegas“
-
Uogienės putėsiai
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Viskio karamelė
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Citrinos drebučiai
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Kaimiški ledai
-
Želiniai kiaušinukai
-
Grietinėlės pyragas
-
Pusryčių desertas
Obuolių sulčių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
3/4 litro -
Abrikosai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Sausainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...