Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Obuolių sulčių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 0.75 litro | obuolių sultys |
| 250 gramų | abrikosų |
| 80 gramų | cukrus |
| 100 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledai su migdolais
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Ledai su braškėmis
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Vasariškas tortas
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Lemon posset
-
Biramisu
-
Varškės desertas
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Įdaryti persikai
-
Vaisių desertas
-
Arbūzų želė
-
Obuoliai šokolade
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Cake pops‘ai
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Braškės su šokoladu
Obuolių sulčių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
3/4 litro -
Abrikosai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Sausainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
