
Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Manekenes ledai
-
Arbūzų šerbetas
-
Viskio karamelė
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Migdolų nuga
-
Varškės desertas
-
Varškės sūris su žele
-
Mėlynių ledai
-
Vasariškas tortas
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Desertas su persikais
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Desertinė varškytė
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Grietinėlės ledai
-
Braškių desertas
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...