
Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginys su riešutais
-
Tiramisu
-
Kalėdiniai grybukai
-
Varškės ledai
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Saldus užkandis
-
Vaisių vėrinukai
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Karamelinės lazdelės
-
Tinginių - tinginys
-
Braškių desertas per minutę
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Desertas "Snieguolė"
-
Ledų ir bananų kokteilis
-
Sūrio desertas
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Vasariškas desertas
-
Žiemos skanumynas
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...