Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 pakelis | želė |
| 1 vienetas | apelsinų |
| 20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avietinė pasaka
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Jogurto desertas
-
Vaisių salotos
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Desertine varškė
-
Sveikuolių ledai
-
Naminiai ledai
-
Citrinų putėsiai
-
Paprasti naminiai ledai
-
Lukos želė tortas
-
Žiemos skanumynas
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
„Baltosios gėlės“
-
Vaisinis desertas
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Varškės desertas su persikais
-
Sloksniuotas braškių desertas
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
