
Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Melionų desertas
-
Obuoliai šokolade
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Pyragas „Sniegas“
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
„McFlurry“ desertas
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Gervuogių musas
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Vasariškas želė desertas
-
Grietinės želė su bananais
-
Jogurto desertas
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Trešnės marškinėliuose
-
Gaivus mango desertas
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...