Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.

Persikų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | persikai |
2 stiklinės | aviečių |
0.75 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | ledai (vaniliniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Sezaminis gardėsis
-
Nugos tortas
-
Vasariškas tortas
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Obuoliai šokolade
-
Pudingas
-
Varškės desertas su persikais
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Arvydo varškės desertas
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Pyragėliai su kremu
-
Pieniniai ledai
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Cake pops‘ai
-
Biramisu
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
Persikų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
2 stiklinės -
Avietės,
2 stiklinės -
Cukrus,
3/4 stiklinės -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Ledai, vaniliniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...