Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.

Persikų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | persikai |
2 stiklinės | aviečių |
0.75 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | ledai (vaniliniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Manekenes ledai
-
Uogienės putėsiai
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Vasariški pusryčiai
-
Arvydo ananasų desertas
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Lukos želė tortas
-
Margas varškės desertas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Aušros želė tortas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
„Baltosios gėlės“
Persikų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
2 stiklinės -
Avietės,
2 stiklinės -
Cukrus,
3/4 stiklinės -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Ledai, vaniliniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...