Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.

Persikų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | persikai |
2 stiklinės | aviečių |
0.75 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | ledai (vaniliniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Pascha
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Pyragėliai su kremu
-
Pieniniai ledai
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Citrininis kukis
-
Vasariškas desertas
-
Vaisiai šokolade
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Bananai šokolade
-
Šokoladinis desertas
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Paprastasis pudingas
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Gaivus varškės desertas
-
Želiniai kiaušinukai
-
Jogurto ledai
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Nugos tortas
Persikų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
2 stiklinės -
Avietės,
2 stiklinės -
Cukrus,
3/4 stiklinės -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Ledai, vaniliniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...