Kondensuotą pieną supilame į indą plakimui. Suberiame miltinį cukrų. Nuolat plakdami po vieną įmušame trynius ir plona srovele supilame degtinę.
Šią masę supilame į stiklainį ir parą laikome šaltai.
Sutirštėjusius ledus šaukštu dedame į porcijinius indelius, puošiame plaktos grietinėlės bokšteliais, konservuotų persikų skiltelėmis ir kokoso drožlėmis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Degtinės ledai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | degtinė |
1 stiklinė | cukrus (miltinis) |
200 mililitrų | kondensuotas pienas |
10 vienetų | kiaušiniai (tryniai) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (miltinis) |
1 vienetas | persikai (konservuoti) |
4 valgomieji šaukštai | kokosas (drožlės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Jogurto desertas
-
Cake pops‘ai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Tiramisu gaminimas
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Mango pudingas
-
Saldus patiekalas
-
Želiniai kiaušinukai
-
Margutis
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Kavos ir ledų desertas
-
Šokoladiniai ledai
-
Tortas "Grietinė"
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Braškinis tiramisu
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Pyragas su braškėmis ir žele
Degtinės ledai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Degtinė,
1 stiklinė -
Cukrus, miltinis,
1 stiklinė -
Kondensuotas pienas,
200 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
10 vienetų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Cukrus, miltinis,
2 valgomieji šaukštai -
Persikai, konservuoti,
1 vienetas -
Kokosas, drožlės,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kondensuotą pieną supilame į indą plakimui. Suberiame miltinį cukrų. Nuolat plakdami po vieną įmušame trynius ir plona srovele supilame degtinę.
Šią masę supilame į stiklainį ir parą laikome šaltai.
Sutirštėjusius ledus šaukštu dedame į porcijinius indelius, puošiame plaktos grietinėlės bokšteliais, konservuotų persikų skiltelėmis ir kokoso drožlėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Ania
2015-08-18 10:39
Viskas gerai,bet degtine reiketu pakeisti kuo nors kitu ingridijentu
-
......
2011-04-27 13:42
hmmmmmmm :-D :-D niekaip nesuprantu kam ta dektine... neben tik suaugusiems sie ledai :-( nes vaikai pavalge apsvaige paliktu :-D :-D
-
saldainiai
2011-04-26 11:20
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :super: :-p :-p :-( ;-) :bloga: %-) %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...