
Braškių putėsiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
200 gramų | braškės |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Manų kruopos užpilamos dalimi pieno ir išbrinkinamos. Likęs pienas užvirinamas ir užpilamas ant išbrinkintų kruopų. Maišant pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau masė dar 30 min. palaikoma karštoje orkaitėje. Pertrintos braškės sumaišomos su atvėsinta mase, cukrumi ir plakama, kol virsta putomis, atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Tinginys su riešutais
-
Tinginių tinginys
-
Varškės desertas
-
Vaisinis kremas
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Varškės desertas su persikais
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Šokolado putėsiai
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Šokoladiniai bananai
-
Citrininis tiramisu
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Vasariškas desertas
-
Braškių ir bananų kokteilis
Braškių putėsiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
2 stiklinės -
Manų kruopos,
4 valgomieji šaukštai -
Braškės,
200 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Manų kruopos užpilamos dalimi pieno ir išbrinkinamos. Likęs pienas užvirinamas ir užpilamas ant išbrinkintų kruopų. Maišant pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau masė dar 30 min. palaikoma karštoje orkaitėje. Pertrintos braškės sumaišomos su atvėsinta mase, cukrumi ir plakama, kol virsta putomis, atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...