
Braškių putėsiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
200 gramų | braškės |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Manų kruopos užpilamos dalimi pieno ir išbrinkinamos. Likęs pienas užvirinamas ir užpilamas ant išbrinkintų kruopų. Maišant pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau masė dar 30 min. palaikoma karštoje orkaitėje. Pertrintos braškės sumaišomos su atvėsinta mase, cukrumi ir plakama, kol virsta putomis, atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinis kremas
-
Desertas su persikais
-
Citrininis tiramisu
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Migdolų nuga
-
Bananų šerbetas
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Braškių pienas
-
Margas varškės desertas
-
Saldus užkandis
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Braškinis tiramisu
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Margutis
-
Želė "Trispalvė"
-
Obuolių tortas su varške
-
Tortas "Grietinė"
Braškių putėsiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
2 stiklinės -
Manų kruopos,
4 valgomieji šaukštai -
Braškės,
200 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Manų kruopos užpilamos dalimi pieno ir išbrinkinamos. Likęs pienas užvirinamas ir užpilamas ant išbrinkintų kruopų. Maišant pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau masė dar 30 min. palaikoma karštoje orkaitėje. Pertrintos braškės sumaišomos su atvėsinta mase, cukrumi ir plakama, kol virsta putomis, atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...