Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | šeivamedžio uogos (koncentruotas žiedų gėrimas) |
95 gramai | želės cukrus „multi“ |
400 gramų | uogos (bet kokios) |
1 vienetas | citrinos (sultys ir žievelė) |
45 gramai | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ |
2 arbatiniai šaukšteliai | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sumaišykite grietinėlę, šeivamedžių žiedų gėrimą ir želės cukrų prikaistuvyje ir pavirkite 30 sek. Išpilstykite į 4 stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Nuplaukite ir atrinkite uogas. Sumaišykite jas su citrinos žievele, citrinų sultimis ir cukrumi. Gautą masę palikite pastovėti, kol būsite pasiruošę ją supilti į paruoštą grietinėlės desertą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių svajonė
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Šokoladiniai bananai
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Varškės desertas su persikais
- Arvydo varškės desertas
- Želė tortas
- Varškės sūris su žele
- Varškės ledai
- Varškės pyragas "Draugystė"
- Paprastasis pudingas
- Varškės kremas su vaisiais
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Tinginių tinginys
- Avokadų ir citrinų desertas
- Vasariškas desertas
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Glazūruota varškė
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų -
Šeivamedžio uogos, koncentruotas žiedų gėrimas,
50 mililitrų -
Želės cukrus „Multi“,
95 gramai -
Uogos, bet kokios,
400 gramų -
Citrinos, sultys ir žievelė,
1 vienetas -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
45 gramai -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite grietinėlę, šeivamedžių žiedų gėrimą ir želės cukrų prikaistuvyje ir pavirkite 30 sek. Išpilstykite į 4 stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Nuplaukite ir atrinkite uogas. Sumaišykite jas su citrinos žievele, citrinų sultimis ir cukrumi. Gautą masę palikite pastovėti, kol būsite pasiruošę ją supilti į paruoštą grietinėlės desertą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
mantas
2016-01-05 00:19
Skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...