Trešnės marškinėliuose
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
| 20 vienetų | trešnės |
| 7 vienetai | datulės |
| 10 vienetų | graikiniai riešutai |
| 1 saujelė | aguonų |
| 1 arbatinis šaukštelis | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Datules ir graikinius riešutus sutrinti su belenderiu iki košelės konsistencijos. Įdėti medaus ir gerai išmaišyti arba dar patrinti blenderiu. Paragauti, ar pagal skonį dera datulių ir graikinių riešutų košelė. Galima papildomai pridėti daugiau riešutų arba dalutlių.
2.
Šia košele aplipinti trešnes. Jas tada apvolioti aguonose.
3.
Šaldytuve palaikyti mažiausiai pusvalandį. \
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Citrininiai putėsiai
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Citrininis desertas
-
Vaflių tortas
-
Vasaros desertas
-
Vasariškas tortas
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Ledai su braškėmis
-
Vaisiniai saldainiai
-
Varškės sūris su žele
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Varškės desertas
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Aušros želė tortas
Trešnės marškinėliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Trešnės,
20 vienetų -
Datulės,
7 vienetai -
Graikiniai riešutai,
10 vienetų -
Aguonos,
1 saujelė -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Datules ir graikinius riešutus sutrinti su belenderiu iki košelės konsistencijos. Įdėti medaus ir gerai išmaišyti arba dar patrinti blenderiu. Paragauti, ar pagal skonį dera datulių ir graikinių riešutų košelė. Galima papildomai pridėti daugiau riešutų arba dalutlių.
Šia košele aplipinti trešnes. Jas tada apvolioti aguonose.
Šaldytuve palaikyti mažiausiai pusvalandį. \
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
