Margas varškės desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | varškė |
500 gramų | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
40 gramų | želatina |
1 valgomasis šaukštas | kakava (milteliai) |
100 mililitrų | pienas |
150 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną suberkite į stiklinę ir užpilkite 2 šaukštus vandens bei palikite 20 minučių. Tada supilkite pieną ir kaitinkite, nuolat maišant, kol želatina ištirps.
2.
Sumaišykite grietinę, varškę, cukrų, supilkite atvėsintą pieną ir išplakite.
3.
Gautą varškės masę paskirstykite į tris dalis. Į vieną dalį sudėkite sulaužytus sausainius, kitą dalį sumaišykite su kakava.
4.
Dubenėlį išklokite maistine plėvele ir šaukštu dėkite skirtingas mases.
5.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Nekeptas varškės tortas
- Vyšnių želė
- Pyragėliai su kremu
- Dribsniai su vaisiais
- Saldainiai "Saldi fantazija"
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Nekeptas sausainių tortas su chalva
- Šokoladiniai ledai
- Obuolių sulčių sriuba
- Svarainių ir manų putėsiai
- Abrikosų šerbetas
- Nekeptas meduolių pyragas
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Ryžių desertas
- Želė "Trispalvė"
- Varškės desertas
- Bananų šerbetas
- Varškės tortas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
Margas varškės desertas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
400 gramų -
Grietinė,
500 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
40 gramų -
Kakava, milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
100 mililitrų -
Sausainiai,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną suberkite į stiklinę ir užpilkite 2 šaukštus vandens bei palikite 20 minučių. Tada supilkite pieną ir kaitinkite, nuolat maišant, kol želatina ištirps.
Sumaišykite grietinę, varškę, cukrų, supilkite atvėsintą pieną ir išplakite.
Gautą varškės masę paskirstykite į tris dalis. Į vieną dalį sudėkite sulaužytus sausainius, kitą dalį sumaišykite su kakava.
Dubenėlį išklokite maistine plėvele ir šaukštu dėkite skirtingas mases.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Vida
2014-03-11 07:09
Kas cia per gluse siuntineja netikrus receptus ,paraso juokingai griuk negyvas,nemoka daryt ir talpina
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...