Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus. Paverdame 10 min.
Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.
Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.
Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.
Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.
Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.

Rabarbarų kisielius su bananais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.75 litro | vanduo |
2 vienetai | bananai (puošimui) |
5 valgomieji šaukštai | cukrus (puošimui) |
4 vienetai | rabarbarai |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
25 gramai | vanilinis cukrus |
0.5 vieneto | bananai (puošimui) |
10 gramų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (puošimui) |
1 vienetas | mango |
šiek tiek | ananasų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ananasų kukuliukai
-
Obuoliai šokolade
-
Bananai šokolade
-
Vaisiai drebučiuose
-
Karamelinės lazdelės
-
Naminiai ledai
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Tortas "Mozaika"
-
Varškės desertas
-
Pieno slėgtinis
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Kaimiški ledai
-
Baltasis tinginys
-
Desertinė varškė
-
Desertas "Snieguolė"
-
Ledai su migdolais
-
Margas varškės desertas
-
Vaisių vėrinukai
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
Rabarbarų kisielius su bananais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3/4 litro -
Bananai, puošimui,
2 vienetai -
Cukrus, puošimui,
5 valgomieji šaukštai -
Rabarbarai,
4 vienetai -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
25 gramai -
Bananai, puošimui,
0.5 vieneto -
Grietinėlė, 35%,
10 gramų -
Cukrus, puošimui,
1 valgomasis šaukštas -
Mango,
1 vienetas - Ananasai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus. Paverdame 10 min.
Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.
Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.
Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.
Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.
Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...