Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus. Paverdame 10 min.
Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.
Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.
Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.
Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.
Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.
Rabarbarų kisielius su bananais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.75 litro | vanduo |
| 2 vienetai | bananai (puošimui) |
| 5 valgomieji šaukštai | cukrus (puošimui) |
| 4 vienetai | rabarbarai |
| 3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 25 gramai | vanilinis cukrus |
| 0.5 vieneto | bananai (puošimui) |
| 10 gramų | grietinėlės, 35% |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus (puošimui) |
| 1 vienetas | mango |
| šiek tiek | ananasų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Rabarbarų drebučiai
-
Pyragėliai su kremu
-
Gaivus varškės desertas
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Naminiai ledai
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Vaisių salotos
-
Sveikuolių ledai
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Žiemos skanumynas
-
Šokoladiniai ledai
-
Vaisių salotos
-
Arvydo varškės desertas
-
Tortas su uogienės padažu
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Želė desertas su uogiene
-
Abrikosų laiveliai
Rabarbarų kisielius su bananais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3/4 litro -
Bananai, puošimui,
2 vienetai -
Cukrus, puošimui,
5 valgomieji šaukštai -
Rabarbarai,
4 vienetai -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
25 gramai -
Bananai, puošimui,
0.5 vieneto -
Grietinėlė, 35%,
10 gramų -
Cukrus, puošimui,
1 valgomasis šaukštas -
Mango,
1 vienetas - Ananasai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus. Paverdame 10 min.
Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.
Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.
Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.
Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.
Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
