
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro | aviečių |
900 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 stiklinė | pienas |
40 gramų | želatina |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
2.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
3.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginys tarp aguonų
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Braškių svajonė
-
Jogurto ledai
-
Vaisiniai ežiukai
-
Gaivus varškės desertas
-
Žele desertas
-
Čigonų plokštainis
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Sezaminis gardėsis
-
Sveikuolių ledai
-
Citrininiai putėsiai
-
Vasaros desertas
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Sūrio tortas
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Braškių desertas per minutę
-
Gaivus desertas
-
Vyšnių želė
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės,
1.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
900 mililitrų -
Pienas,
1 stiklinė -
Želatina,
40 gramų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Aviete
2015-12-06 00:22
Skanu.saldu ir greita
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...