Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Agrastų drebučiai su braškėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | braškės |
300 gramų | agrastų |
1 stiklinė | vanduo |
100 gramų | cukrus |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių vėrinukai
-
Glazūruota varškė
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Braškės su šokoladu
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Želė "Trispalvė"
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Sezaminis gardėsis
-
Čigonų plokštainis
-
Varškės sūris su žele
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Varškės ledai
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Želė su vaisiais
-
Pudingas
-
Juodasis tinginys
-
Manekenes ledai
Agrastų drebučiai su braškėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
500 gramų -
Agrastai,
300 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
100 gramų -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
maja
2010-12-29 12:29
skamba dieviskai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...