Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.

Agrastų drebučiai su braškėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | braškės |
300 gramų | agrastų |
1 stiklinė | vanduo |
100 gramų | cukrus |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Įdaryti persikai
-
Karamelinės lazdelės
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Braškių svajonė
-
Persikų desertas
-
Žele desertas
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Gaivus desertas
-
Aistės jogurto pyragas
-
Vaflių tortas
-
Avietinė pasaka
-
Obuoliai šokolade
-
Vasariškas tortas
-
Bananai šokolade
Agrastų drebučiai su braškėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
500 gramų -
Agrastai,
300 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
100 gramų -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
maja
2010-12-29 12:29
skamba dieviskai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...