
Braškinis tiramisu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | braškės |
250 gramų | mascarpone sūris |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
150 gramų | cukrus |
20 vienetų | biskvitiniai piršteliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Trynius suplakame su dalimi cukraus iki purios masės ir sumaišome su maskarponės sūriu. Baltymus išplakame su likusiu cukrumi iki baltų standžių putų. Grietinėlę išplakame iki purumo. Tada viską išmaišom iki vientisos masės.
2.
Į stačiakampį indą sudedame sausainius, trintas braškes ir užlieti sluoksniu kremo. Tada vėl dedame sausainius, braškes ir užpilame kremu.
3.
Desertą padedam į šaldytuvą keletui valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Margas varškės desertas
-
Vyšnių želė
-
Tortas "Grietinė"
-
Vaisių desertas
-
Tiramisu
-
Mango pudingas
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Lukos želė tortas
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Varškės skanėstas
-
Desertas "Snieguolė"
-
Vaisinis desertas
-
Dribsnių kokteilis
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Obuoliai šokolade
-
Braškumėlis
-
Pieniniai ledai
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Obuolių sulčių sriuba
Braškinis tiramisu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Braškės,
400 gramų -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Biskvitiniai piršteliai,
20 vienetų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trynius suplakame su dalimi cukraus iki purios masės ir sumaišome su maskarponės sūriu. Baltymus išplakame su likusiu cukrumi iki baltų standžių putų. Grietinėlę išplakame iki purumo. Tada viską išmaišom iki vientisos masės.
Į stačiakampį indą sudedame sausainius, trintas braškes ir užlieti sluoksniu kremo. Tada vėl dedame sausainius, braškes ir užpilame kremu.
Desertą padedam į šaldytuvą keletui valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...