
Braškinis tiramisu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | braškės |
250 gramų | mascarpone sūris |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
150 gramų | cukrus |
20 vienetų | biskvitiniai piršteliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Trynius suplakame su dalimi cukraus iki purios masės ir sumaišome su maskarponės sūriu. Baltymus išplakame su likusiu cukrumi iki baltų standžių putų. Grietinėlę išplakame iki purumo. Tada viską išmaišom iki vientisos masės.
2.
Į stačiakampį indą sudedame sausainius, trintas braškes ir užlieti sluoksniu kremo. Tada vėl dedame sausainius, braškes ir užpilame kremu.
3.
Desertą padedam į šaldytuvą keletui valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių pienas
-
Uogų desertas
-
Šokoladinis tortas
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Arbūzų želė
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Braškių svajonė
-
Spanguolių putėsiai
-
Degtinės ledai
-
Braškinis tiramisu
-
Gaivus desertas
-
Pieno slėgtinis
-
Desertinė avižinė košė
-
Labai skani braškių sriuba
-
Vaisiniai ežiukai
-
Tinginys su riešutais
-
Citrininis desertas
Braškinis tiramisu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Braškės,
400 gramų -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Biskvitiniai piršteliai,
20 vienetų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trynius suplakame su dalimi cukraus iki purios masės ir sumaišome su maskarponės sūriu. Baltymus išplakame su likusiu cukrumi iki baltų standžių putų. Grietinėlę išplakame iki purumo. Tada viską išmaišom iki vientisos masės.
Į stačiakampį indą sudedame sausainius, trintas braškes ir užlieti sluoksniu kremo. Tada vėl dedame sausainius, braškes ir užpilame kremu.
Desertą padedam į šaldytuvą keletui valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...