Braškinis tiramisu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | braškės |
250 gramų | mascarpone sūris |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
150 gramų | cukrus |
20 vienetų | biskvitiniai piršteliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Trynius suplakame su dalimi cukraus iki purios masės ir sumaišome su maskarponės sūriu. Baltymus išplakame su likusiu cukrumi iki baltų standžių putų. Grietinėlę išplakame iki purumo. Tada viską išmaišom iki vientisos masės.
2.
Į stačiakampį indą sudedame sausainius, trintas braškes ir užlieti sluoksniu kremo. Tada vėl dedame sausainius, braškes ir užpilame kremu.
3.
Desertą padedam į šaldytuvą keletui valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių svajonė
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Šokoladiniai bananai
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Varškės desertas su persikais
- Arvydo varškės desertas
- Želė tortas
- Varškės sūris su žele
- Varškės ledai
- Varškės pyragas "Draugystė"
- Paprastasis pudingas
- Varškės kremas su vaisiais
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Tinginių tinginys
- Avokadų ir citrinų desertas
- Vasariškas desertas
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Glazūruota varškė
Braškinis tiramisu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Braškės,
400 gramų -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Biskvitiniai piršteliai,
20 vienetų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trynius suplakame su dalimi cukraus iki purios masės ir sumaišome su maskarponės sūriu. Baltymus išplakame su likusiu cukrumi iki baltų standžių putų. Grietinėlę išplakame iki purumo. Tada viską išmaišom iki vientisos masės.
Į stačiakampį indą sudedame sausainius, trintas braškes ir užlieti sluoksniu kremo. Tada vėl dedame sausainius, braškes ir užpilame kremu.
Desertą padedam į šaldytuvą keletui valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...