![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Torčiukas "vaikučiukas"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
360 gramų | sausainiai (kakaviniai) |
200 gramų | sviestas |
400 gramų | varškė |
3 vienetai | juodojo šokolado (manijos) |
25 gramai | želatina |
160 gramų | cukrus |
60 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
250 gramų | grietinėlės, 35% (10%) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis desertas
-
Jogurto ledai
-
Persikų desertas
-
Vyšnių želė
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Citrinos drebučiai
-
Žemuogių grietinėlė
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Vaisiniai saldainiai
-
Ledų desertas
-
Šokoladiniai bananai
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Šokoladiniai bananai
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Tiramisu
-
Tortas "Mozaika"
-
Saldus patiekalas
-
Lukos želė tortas
-
Juodasis tinginys
-
Gaivus varškės desertas
Torčiukas "vaikučiukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai, kakaviniai,
360 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Juodasis šokoladas, manijos,
3 vienetai -
Želatina,
25 gramai -
Cukrus,
160 gramų -
Vanduo,
60 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 10%,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame pagal norus. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...