| 200 gramų | cukatos (įvairių vaisių) |
| 20 mililitrų | romas |
| 2 valgomieji šaukštai | pistacijos |
| 500 gramų | ledai (vaniliniai) |
| 125 mililitrai | grietinėlės, 35% |
sumaišomas su romu ir užpilamas ant vaisių. Uždengti vaisiai palaikomi 30 minučių. Grietinėlė standžiai išplakama. Pistacijos smulkiai sukapojamos. Ledų rutuliukai arba pusrutuliai sudedami į 4 indelius. Ant jų išdėliojami įcukrinti vaisiai, užpilama skysčio. Grietinėlė sukrečiama į maišeli su antgaliu. Ant ledų išspaudžiamos grietinėlės roželės ir apibarstomos pistacijomis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasaros desertas
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Braškinis tiramisu
-
Vasariški pusryčiai
-
Arvydo varškės desertas
-
Desertas "Snieguolė"
-
Citrininis desertas
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Dribsniai su vaisiais
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Vafliai su karamele
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Labai skani braškių sriuba
-
Obuoliai šokolade
-
Vaisiniai ežiukai
-
„McFlurry“ desertas
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Cukatos, įvairių vaisių,
200 gramų -
Romas,
20 mililitrų -
Pistacijos,
2 valgomieji šaukštai -
Ledai, vaniliniai,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
125 mililitrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vaisiai supjaustomi didokais gabaliukais. 1 šaukštas vandens
sumaišomas su romu ir užpilamas ant vaisių. Uždengti vaisiai palaikomi 30 minučių. Grietinėlė standžiai išplakama. Pistacijos smulkiai sukapojamos. Ledų rutuliukai arba pusrutuliai sudedami į 4 indelius. Ant jų išdėliojami įcukrinti vaisiai, užpilama skysčio. Grietinėlė sukrečiama į maišeli su antgaliu. Ant ledų išspaudžiamos grietinėlės roželės ir apibarstomos pistacijomis. Skanaus.
Komentarai (6)
-
ziauru
2011-06-11 20:43
gal jūs nesuprantat ka reiskia įcukrinti?
Ilgai trunkančiu ir sudėtingu būdu vaisiai Įmirkomi cukraus tirpale ir išdžiovinami. Jie dažniausiai vartojami riebioms, šaukštu išsukamoms tešloms. Kalėdų kepiniams gardinti ir. žinoma, puošimui.
:-(
-
rELIKAS
2009-06-02 17:36
:-) NU GERAI, GERAI...
-
Amelija
2009-06-02 17:34
Skanu, pritariu Margo :super2: ;-) :-) :-)
-
Margo
2009-06-02 17:30
Man tai labai skanu tik kiek sudetinga.
BET SIAIP TAI RASAU10 :super2: :bravo:
