
Desertas su persikais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | ryžiai |
300 gramų | persikai (konservuoti) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplaukite ryžius. Trynius ištrinkite su cukrumi, sumaišykite su pienu, įpilkite stiklinę vandens, suberkite ryžius ir išvirkite tirštą košę, nuolat maišykite. Gautą košę sukrėskite į šaltu vandeniu išskalautą formą, paslėkite ir 1-1,5 val. palaikykite šaldytuve. Persikus nuvarvinkite, pusę - sutrinkite plakikliu ir 2 šaukštais cukraus pudros bei citrinų sultimis. Likusius persikus išdėliokite ant ryžių, desertą apipilkite sutrintų persikų mase. Apibarstykite cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinė varškė
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Citrininis tiramisu
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Vaisių desertas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Vyšnių želė
-
Braškinis tiramisu
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Želė su varške
-
Karštos bulvių salotos
-
Šokoladinis desertas
-
Varškės desertas su persikais
-
Pieniniai ledai
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Trešnės marškinėliuose
-
Lemon posset
-
Tortas "Mozaika"
Desertas su persikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
1 stiklinė -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Persikai, konservuoti,
300 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ryžius. Trynius ištrinkite su cukrumi, sumaišykite su pienu, įpilkite stiklinę vandens, suberkite ryžius ir išvirkite tirštą košę, nuolat maišykite. Gautą košę sukrėskite į šaltu vandeniu išskalautą formą, paslėkite ir 1-1,5 val. palaikykite šaldytuve. Persikus nuvarvinkite, pusę - sutrinkite plakikliu ir 2 šaukštais cukraus pudros bei citrinų sultimis. Likusius persikus išdėliokite ant ryžių, desertą apipilkite sutrintų persikų mase. Apibarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...