![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Citrinų putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiantis perverčiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Vasariškas desertas
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Vaisinis kremas
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Šokoladinis tortas
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Šokoladiniai ledai
-
Kaimiški ledai
-
Arvydo varškės desertas
-
Želė su vaisiais
-
Tortas su uogienės padažu
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Varškės kremas su apelsinais
Citrinų putėsiai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiantis perverčiama.
Reklama:
Komentarai (8)
-
gintare
2016-04-09 15:55
atrodo skaniai,bet neturiu okiu igridientu
-
(anonimas)
2010-09-29 21:43
cukraus per mazai
-
gf
2010-07-31 16:39
:parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...