5 pakeliai | želė (skirtingų skonių) |
1 skardinė | konseruovtų ananasų |
10 vienetų | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sloksniuotas braškių desertas
- Tortas su uogienės padažu
- Tinginys
- Cake pops‘ai
- Vaisių vėrinukai
- Jogurto desertas
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Šokoladinis tortas
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Braškių desertas per minutę
- Grietinėlės ledai
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Želė su vaisiais
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Varškės desertas
- Citrinų putėsiai
- Uogų jogurtas
- Lemon posset
- Degtinės ledai
- Persikų desertas
Želiniai kiaušinukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želė, skirtingų skonių,
5 pakeliai -
Konservuoti ananasai,
1 skardinė -
Kiaušiniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.
Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.
Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.
Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!