5 pakeliai | želė (skirtingų skonių) |
1 skardinė | konseruovtų ananasų |
10 vienetų | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminiai ledai
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Naminiai ledai su braškėmis
- Naminis natūralus jogurtas
- Braškių desertas
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Želė su vaisiais
- Saldus užkandis
- Braškinis tiramisu
- Tinginys
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Braškės su šokoladu
- Uogienės putėsiai
- Grietinėlės ledai
- Ledų ir bananų kokteilis
- Šokoladiniai bananai
- Plakti ledai
- Gaivus desertas
- Ledai ''Skanumėlis''
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
Želiniai kiaušinukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želė, skirtingų skonių,
5 pakeliai -
Konservuoti ananasai,
1 skardinė -
Kiaušiniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.
Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.
Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.
Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!