
5 pakeliai | želė (skirtingų skonių) |
1 skardinė | konseruovtų ananasų |
10 vienetų | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Manekenes ledai
-
Arbūzų šerbetas
-
Viskio karamelė
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Migdolų nuga
-
Varškės desertas
-
Varškės sūris su žele
-
Mėlynių ledai
-
Vasariškas tortas
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Desertas su persikais
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Desertinė varškytė
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Grietinėlės ledai
-
Braškių desertas
Želiniai kiaušinukai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želė, skirtingų skonių,
5 pakeliai -
Konservuoti ananasai,
1 skardinė -
Kiaušiniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.
Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.
Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.
Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!