
5 pakeliai | želė (skirtingų skonių) |
1 skardinė | konseruovtų ananasų |
10 vienetų | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viskio karamelė
-
Duonos putėsiai
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Biramisu
-
Tinginėlis
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Gaivus tortas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Ledų desertas
-
Citrininis tiramisu
-
Šokoladinis desertas
-
Vaisiniai ežiukai
-
Obuolių šerbetas
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Kuskuso desertas
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
Želiniai kiaušinukai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želė, skirtingų skonių,
5 pakeliai -
Konservuoti ananasai,
1 skardinė -
Kiaušiniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.
Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.
Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.
Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!