
Svarainių ir manų putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | vanduo |
0.8 stiklinės | svarainiai (sultys) |
1.5 valgomojo šaukšto | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želiniai kiaušinukai
-
Citrinų putėsiai
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Grietinėlės pyragas
-
Karštos bulvių salotos
-
Saldus patiekalas
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Tortas "Greitukas"
-
Čigonų plokštainis
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Bananai šokolade
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Citrinos drebučiai
-
Braškumėlis
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Pyragas „Sniegas“
-
Sezaminis gardėsis
-
Želė desertas su maskarponės kremu
Svarainių ir manų putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Svarainiai, sultys,
4/5 stiklinės -
Manų kruopos,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...