Vasariškas desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | braškės |
1 sauja | juodieji serbentai (baltieji, raudonieji, juodieji) |
3 valgomieji šaukštai | sirupas (Dansukker auksaspalvis ) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Melionų desertas
- Sveikuolių ledai
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Šokoladiniai bananai
- Bakalieno Tinginys
- Jogurto ledai
- Kaimiški ledai
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Šokoladiniai kavos ledai
- Mėlynių ledai
- Šokoladinis tortas
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Bananų salotos su abrikosais
- Viskio karamelė
- Desertas "Snieguolė"
- Vaisiai drebučiuose
- Gaivus varškės desertas
Vasariškas desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Braškės,
100 gramų -
Juodieji serbentai, baltieji, raudonieji, juodieji,
1 sauja -
Sirupas, Dansukker auksaspalvis ,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...