Vasariškas desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 100 gramų | braškės |
| 1 sauja | juodieji serbentai (baltieji, raudonieji, juodieji) |
| 3 valgomieji šaukštai | sirupas (Dansukker auksaspalvis ) |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Varškės ledai
-
Melionų desertas
-
Bananų skanėstas
-
Abrikosų šerbetas
-
Desertas "Vojei"
-
Varškės desertas
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Sūrio desertas
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Obuolių šerbetas
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Čigonų plokštainis
-
Braškių pienas
-
Mėlynių ledai
-
Varškės skanėstas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Bananai šokolade
-
Braškinis tiramisu
Vasariškas desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Braškės,
100 gramų -
Juodieji serbentai, baltieji, raudonieji, juodieji,
1 sauja -
Sirupas, Dansukker auksaspalvis ,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
