
Vasariškas desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | braškės |
1 sauja | juodieji serbentai (baltieji, raudonieji, juodieji) |
3 valgomieji šaukštai | sirupas (Dansukker auksaspalvis ) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Viskio karamelė
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Jogurto ledai
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Vaisių desertas
-
Gervuogių musas
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Citrininis tiramisu
-
Degtinės ledai
-
Gaivus mango desertas
-
Persikų desertas
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Sausainių tortas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Šokolado putėsiai
-
Juodasis tinginys
-
Kaimiški ledai
-
Baltasis tinginys
Vasariškas desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Braškės,
100 gramų -
Juodieji serbentai, baltieji, raudonieji, juodieji,
1 sauja -
Sirupas, Dansukker auksaspalvis ,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...