
Vasariškas desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | braškės |
1 sauja | juodieji serbentai (baltieji, raudonieji, juodieji) |
3 valgomieji šaukštai | sirupas (Dansukker auksaspalvis ) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Tiramisu
-
Apelsinų želė
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Šokoladinis desertas
-
Kukurūzų skanėstas
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Bananai šokolade
-
Arvydo varškės desertas
-
Dribsnių kokteilis
-
Naminiai ledai
-
Šokoladiniai ledai
-
Naminė karamelė
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Želė su vaisiais
-
Tortas "Grietinė"
-
Želė drebučiai apelsine
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Tinginių - tinginys
Vasariškas desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Braškės,
100 gramų -
Juodieji serbentai, baltieji, raudonieji, juodieji,
1 sauja -
Sirupas, Dansukker auksaspalvis ,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...