
Vasariškas desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | braškės |
1 sauja | juodieji serbentai (baltieji, raudonieji, juodieji) |
3 valgomieji šaukštai | sirupas (Dansukker auksaspalvis ) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis desertas
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Tortas "Grietinė"
-
Braškės su šokoladu
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Pascha
-
Desertas su persikais
-
Gaivus desertas
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Vasariškas desertas
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Varškės skanėstas
-
Sūrio desertas
-
Dribsnių kokteilis
-
Tiramisu gaminimas
-
Šokoladinis tortas
-
Glazūruota varškė
Vasariškas desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Braškės,
100 gramų -
Juodieji serbentai, baltieji, raudonieji, juodieji,
1 sauja -
Sirupas, Dansukker auksaspalvis ,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...