
Duonos putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | duona (džiovinta) |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Arvydo varškės desertas
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Gardūs braškiniai ledai
-
„Baltosios gėlės“
-
Bananai šokolade
-
Tiramisu
-
Braškių grietinėlė
-
Gaivus užkandėlis
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Mango pudingas
-
Vasariškas desertas
-
Želė su varške
-
Ledų desertas
-
Čigonų plokštainis
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Citrinų šerbetas
-
Pieniniai ledai
Duonos putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, džiovinta,
200 gramų -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Gvazdikėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...