1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
Arvydo ananasų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 60 mililitrų | romas (juodas) |
| 5 valgomieji šaukštai | medus |
| 1 vienetas | ananasų |
| 225 gramai | mascarpone sūris |
| 2 vienetai | žalioji citrina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Želė su varške
-
Vasariškas tortas
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Varškės tortas
-
Vaisių salotos
-
Obuolių tortas su varške
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Trešnės marškinėliuose
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Arvydo varškės desertas
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Želiniai kiaušinukai
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Ledai su migdolais
-
Plakti ledai
Arvydo ananasų desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Romas, juodas,
60 mililitrų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Ananasai,
1 vienetas -
Mascarpone sūris,
225 gramai -
Žalioji citrina,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabrielius
2011-11-03 13:48
skanu turetu buti :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
