1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.

Arvydo ananasų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
60 mililitrų | romas (juodas) |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 vienetas | ananasų |
225 gramai | mascarpone sūris |
2 vienetai | žalioji citrina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Jogurto desertas
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Citrinų putėsiai
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Arbūzų šerbetas
-
Paprastasis pudingas
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Naminiai ledai
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Žele desertas
-
Bakalieno Tinginys
-
Braškių svajonė
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Saldus patiekalas
-
Gaivus varškės desertas
-
Jogurtinių ledų tortukas
Arvydo ananasų desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Romas, juodas,
60 mililitrų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Ananasai,
1 vienetas -
Mascarpone sūris,
225 gramai -
Žalioji citrina,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabrielius
2011-11-03 13:48
skanu turetu buti :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...