1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.

Arvydo ananasų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
60 mililitrų | romas (juodas) |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 vienetas | ananasų |
225 gramai | mascarpone sūris |
2 vienetai | žalioji citrina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Ledų desertas
-
Arbūzų želė
-
Karamelinės lazdelės
-
Braškės su šokoladu
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Bananų šerbetas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Vasariškas desertas
-
Jogurto ledai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Arvydo ananasų desertas
-
Persikų desertas
-
Šokoladiniai bananai
-
Vaisiniai ežiukai
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Glazūruota varškė
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Vaisių salotos
Arvydo ananasų desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Romas, juodas,
60 mililitrų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Ananasai,
1 vienetas -
Mascarpone sūris,
225 gramai -
Žalioji citrina,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabrielius
2011-11-03 13:48
skanu turetu buti :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...