Kondensuotą pieną plakti su grietinėle kol kremas pradės tirštėti. Jis nebus toks tirštas, kaip plakant grietinėlę, bet truputį tirštės. Supilkite citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, dar plakite apie 1 – 2 min. Sutirštėjusį kremą išpilstyti į taures,ir gerai atšaldyti.
Gaivus, lengvas ir greit pagaminamas desertas.

Citrininis desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | kondensuotas pienas (saldus) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% (36 riebumo) |
150 mililitrų | citrinų sultys |
2 vienetai | citrinos žievelė (nutarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisiai šokolade
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Žiemos skanumynas
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Kavos ir ledų desertas
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Citrininis desertas
-
Grietinės želė su bananais
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Desertinė avižinė košė
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Jogurto desertas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
Citrininis desertas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kondensuotas pienas, saldus,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%, 36 riebumo,
200 mililitrų -
Citrinų sultys,
150 mililitrų -
Citrinos žievelė, nutarkuota,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kondensuotą pieną plakti su grietinėle kol kremas pradės tirštėti. Jis nebus toks tirštas, kaip plakant grietinėlę, bet truputį tirštės. Supilkite citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, dar plakite apie 1 – 2 min. Sutirštėjusį kremą išpilstyti į taures,ir gerai atšaldyti.
Gaivus, lengvas ir greit pagaminamas desertas.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai