Natūralų jogurtą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę išplakti plaktuvu. Jogurto masę gražiai paskisrtyti į deserto indelius, dėti po šaukštą konservuotų vaisių, o ant viršaus - keletą uogų ir avižinių dribsnių.
Skanaus.
Vasariški pusryčiai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 200 gramų | jogurtas (natūralus) |
| 3 valgomieji šaukštai | vaisiai (smulkiau pjaustyti) |
| 1 sauja | uogos |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | citrinos (žievė, tarkuota) |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | avižinių dribsnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Varškės ledai
-
Melionų desertas
-
Bananų skanėstas
-
Abrikosų šerbetas
-
Desertas "Vojei"
-
Varškės desertas
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Sūrio desertas
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Obuolių šerbetas
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Čigonų plokštainis
-
Braškių pienas
-
Mėlynių ledai
-
Varškės skanėstas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Bananai šokolade
-
Braškinis tiramisu
Vasariški pusryčiai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Jogurtas, natūralus,
200 gramų -
Vaisiai, smulkiau pjaustyti,
3 valgomieji šaukštai -
Uogos,
1 sauja -
Citrinos, žievė, tarkuota,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Avižiniai dribsniai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Natūralų jogurtą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę išplakti plaktuvu. Jogurto masę gražiai paskisrtyti į deserto indelius, dėti po šaukštą konservuotų vaisių, o ant viršaus - keletą uogų ir avižinių dribsnių.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai