
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | grietinėlės, 35% |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
100 gramų | sausainiai (šokoladiniai) |
1 valgomasis šaukštas | romas (ar brendis) |
2 valgomieji šaukštai | aviečių (geriausia šaldytos) |
1 valgomasis šaukštas | šokoladas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.
2.
Grietinėlę išplakite su cukraus pudra.
3.
Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Ledai su braškėmis
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Grietinėlės ledai
-
Manekenes ledai
-
Viskio karamelė
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Juodasis tinginys
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Bakalieno Tinginys
-
Abrikosų šerbetas
-
Ledai su migdolais
-
Braškumėlis
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Obuolių tortas su varške
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
250 gramų -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Sausainiai, šokoladiniai,
100 gramų -
Romas, ar brendis,
1 valgomasis šaukštas -
Avietės, geriausia šaldytos,
2 valgomieji šaukštai -
Šokoladas, tarkuotas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.
Grietinėlę išplakite su cukraus pudra.
Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Janina
2015-02-06 23:51
Tikiuosi kad skanu reikes isbandyti ! Taip ( oui )
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...