
3 vienetai | bananai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | žalioji citrina (sultys) |
0.5 stiklinės | karamelė (padažas ledams) |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
500 mililitrų | ledai (vaniliniai) |
šiek tiek | kokosas (pakepintas) |
šiek tiek | migdolai (plokštelės) |
2. Sudėkite bananus ant grotelių tiesiai virš vidutinės kaitros anglių. Kepkite grilyje neuždengtus 2 minutes; apverskite, po to kepkite dar 2 minutes.
3. Tuo tarpu keptuvėje sumaišykite karamelinį padažą ir likusį 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Kaitinkite pastoviai maišydami kartu su bananais tiesiai ant anglių, iki pradės burbuliuoti. Sudėkite cinamoną. Įdėkite bananus ir atsargiai išmaišykite, kad jie pasidengtų mišiniu.
4. Patiekdami, sudėkite ledus į 4 desertinius indelius. Šaukštu sudėkite padažą ir bananus ant ledų. Jei norite, pabarstykite kokosu ir/arba migdolais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Šokoladiniai bananai
-
Viskio karamelė
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Avietinė pasaka
-
Gaivus tortas
-
Braškės su šokoladu
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
„McFlurry“ desertas
-
Kaimiški ledai
-
Aušros želė tortas
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Braškių grietinėlė
-
Sezaminis gardėsis
-
Arvydo varškės desertas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Mango pudingas
Keptų bananų ir ledų desertas

- Paruošimo laikas:
-
Bananai,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Žalioji citrina, sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Karamelė, padažas ledams,
0.5 stiklinės -
Cinamonas, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Ledai, vaniliniai,
500 mililitrų - Kokosas, pakepintas
- Migdolai, plokštelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Perpjaukite bananus pusiau, o po to išilgai. (Turėsite 12 gabaliukų.) Sumaišykite margariną arba sviestą ir 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Gautu mišiniu patepkite visas banano puses.
2. Sudėkite bananus ant grotelių tiesiai virš vidutinės kaitros anglių. Kepkite grilyje neuždengtus 2 minutes; apverskite, po to kepkite dar 2 minutes.
3. Tuo tarpu keptuvėje sumaišykite karamelinį padažą ir likusį 1 šaukštelį laimo arba apelsinų sulčių. Kaitinkite pastoviai maišydami kartu su bananais tiesiai ant anglių, iki pradės burbuliuoti. Sudėkite cinamoną. Įdėkite bananus ir atsargiai išmaišykite, kad jie pasidengtų mišiniu.
4. Patiekdami, sudėkite ledus į 4 desertinius indelius. Šaukštu sudėkite padažą ir bananus ant ledų. Jei norite, pabarstykite kokosu ir/arba migdolais.
Komentarai (3)
-
Lilija
2014-02-13 17:50
O kaip kepti grilyje orkateje,ten angliu nera ir kokia tai turetu buti temperatura?