Pieno slėgtinis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | citrinos (žievelės) |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
4 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
0.5 stiklinės | razinos |
0.5 stiklinės | lazdyno riešutai |
šiek tiek | vanilė |
3 stiklinės | pienas |
0.8 stiklinės | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
50 gramų | saldainiai (karameliniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į karštą pieną sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su grietine ir pavirinama 3 min. Masė ataušinama, sukrečiama į sūrmaišį ir pakabinama, kad nuvarvėtų išrūgos. Vėliau paslegiama ir palaikoma per naktį. Į išimtą iš sūrmaišio masę sudedamas cukrus, išsuktas su sviestu, ir visa kita, kas nurodyta. Gerai išmaišyta masė sukrečiama į formą, išklotą sudrėkinta drobule, paslegiama ir atšaldoma. Išėmus nuimama drobulė, slėgtinis puošiamas spalvotais saldainiais ar kt.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių svajonė
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Šokoladiniai bananai
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Varškės desertas su persikais
- Arvydo varškės desertas
- Želė tortas
- Varškės sūris su žele
- Varškės ledai
- Varškės pyragas "Draugystė"
- Paprastasis pudingas
- Varškės kremas su vaisiais
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Tinginių tinginys
- Avokadų ir citrinų desertas
- Vasariškas desertas
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Glazūruota varškė
Pieno slėgtinis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Citrinos, žievelės
-
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
4 valgomieji šaukštai -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Lazdyno riešutai,
0.5 stiklinės - Vanilė
-
Pienas,
3 stiklinės -
Grietinė,
4/5 stiklinės -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Saldainiai, karameliniai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į karštą pieną sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su grietine ir pavirinama 3 min. Masė ataušinama, sukrečiama į sūrmaišį ir pakabinama, kad nuvarvėtų išrūgos. Vėliau paslegiama ir palaikoma per naktį. Į išimtą iš sūrmaišio masę sudedamas cukrus, išsuktas su sviestu, ir visa kita, kas nurodyta. Gerai išmaišyta masė sukrečiama į formą, išklotą sudrėkinta drobule, paslegiama ir atšaldoma. Išėmus nuimama drobulė, slėgtinis puošiamas spalvotais saldainiais ar kt.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...