Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.
Apelsinų želė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė (apelsinų) |
300 mililitrų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
1 vienetas | bananai (supjaustytas) |
0.5 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Tortas "Mozaika"
- Pyragas „Sniegas“
- Viskio karamelė
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Margas varškės desertas
- Citrinų putėsiai
- Citrininiai putėsiai
- Braškės su šokoladu
- Varškės desertas su vaisiais
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Sveikuolių ledai
- Bananinis tortas-pyragas
- Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Arbūzų šerbetas
- Kaimiški ledai
- Mascarpone pyragaičiai
- Melionų desertas
- Svarainių ir manų putėsiai
Apelsinų želė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Grietinė,
300 mililitrų -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Bananai, supjaustytas,
1 vienetas -
Cukrus,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...