Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.

Apelsinų želė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė (apelsinų) |
300 mililitrų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
1 vienetas | bananai (supjaustytas) |
0.5 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Vafliai su karamele
-
Tortas "Greitukas"
-
Gaivus desertas
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Dribsniai su vaisiais
-
Gaivus tortas
-
Mango pudingas
-
Vaisinis kremas
-
Desertinė varškė
-
Įdaryti persikai
-
Nugos tortas
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Lemon posset
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Bananų šerbetas
-
Varškės ledai
-
Duonos putėsiai
-
Viskio karamelė
-
Gaivus kokosinis desertas
Apelsinų želė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Grietinė,
300 mililitrų -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Bananai, supjaustytas,
1 vienetas -
Cukrus,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...