Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.

Apelsinų želė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė (apelsinų) |
300 mililitrų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
1 vienetas | bananai (supjaustytas) |
0.5 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurto ledai
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Šokoladinis desertas
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Desertinė avižinė košė
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Obuoliai šokolade
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Šokoladinis tortas
-
Žemuogių grietinėlė
-
„Baltosios gėlės“
-
Karamelinės lazdelės
-
Juodasis tinginys
-
Tortas "Grietinė"
-
Sausainių tortas
-
Gaivus varškės desertas
-
Tiramisu
-
Vaisinis kremas
-
Saldus patiekalas
Apelsinų želė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Grietinė,
300 mililitrų -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Bananai, supjaustytas,
1 vienetas -
Cukrus,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...