Pasaldinkite vandenį ir jame išbrinkinkite dribsnius. Tada juos pakepkite svieste, kol įgaus auksinę spalvą. Išdėliokite gabaliukais ledus , apibarstykite dribsniais ir riešutais.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sveikuolių ledai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų | ledai (mėgiami) |
0.5 stiklinės | avižinių dribsnių |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | vanduo (šlakelis) |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės sūris su žele
-
Ledų desertas
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Gaivus užkandėlis
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Margas varškės desertas
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Kavos ir ledų desertas
-
Glazūruota varškė
-
Bananai šokolade
-
Tortas su uogienės padažu
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Uogienės putėsiai
-
Šokoladiniai bananai
-
Naminė karamelė
-
Tinginių tinginys
-
Lukos želė tortas
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Jogurto ledai
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
Sveikuolių ledai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ledai, mėgiami,
150 gramų -
Avižiniai dribsniai,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Vanduo, šlakelis
- Sviestas
- Riešutai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasaldinkite vandenį ir jame išbrinkinkite dribsnius. Tada juos pakepkite svieste, kol įgaus auksinę spalvą. Išdėliokite gabaliukais ledus , apibarstykite dribsniais ir riešutais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...