Želė paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio, nors geriau būtu įdėti truputį želatinos, kad želė būtų standesnė.
Kremo paruošimas: 1,5 šaukšto želatinos ištirpinti 1,5 stiklinėje šalto virinto vandens, Į grietinę sudėję cukrų ir vanilinį cukrų išplakti, po to supilti paruošta želatina, viska išmaišyti, galima dar truputį įdėti citrinos rūgšties ar pastatyti kad sustingtų.
Kai kremas gavosi pilti sluoksniais želė ir grietinės žėlė. Pastatyti, kad gerai sustingtų. Tada puošti. Skanaus. ;]]
Lukos želė tortas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | želė (pakeliais) |
500 gramų | grietinė (kremui) |
100 gramų | vanilinis cukrus (kremui) |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina (kremui) |
1 stiklinė | cukrus (kremui) |
šiek tiek | vaisiai (papuošimui) |
100 gramų | juodojo šokolado (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitas sausaininis pyragas
- Šokoladinis desertas
- Arvydo ananasų desertas
- Bananai šokolade
- Varškės pyragas "Draugystė"
- Rageliai su kremu ir šilauogemis
- Ryžių desertas
- Varškės kremas su vaisiais
- Grietinėlės pyragas
- Varškės skanėstas
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Gaivus varškės desertas
- Persikų desertas
- Bananų šerbetas
- Vyšnių želė
- Desertas "Snieguolė"
- Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
- Nekeptas varškės tortas
- Saldus užkandis
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
Lukos želė tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Želė, pakeliais,
3 vienetai -
Grietinė, kremui,
500 gramų -
Vanilinis cukrus, kremui,
100 gramų -
Želatina, kremui,
1.5 valgomojo šaukšto -
Cukrus, kremui,
1 stiklinė - Vaisiai, papuošimui
-
Juodasis šokoladas, papuošimui,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio, nors geriau būtu įdėti truputį želatinos, kad želė būtų standesnė.
Kremo paruošimas: 1,5 šaukšto želatinos ištirpinti 1,5 stiklinėje šalto virinto vandens, Į grietinę sudėję cukrų ir vanilinį cukrų išplakti, po to supilti paruošta želatina, viska išmaišyti, galima dar truputį įdėti citrinos rūgšties ar pastatyti kad sustingtų.
Kai kremas gavosi pilti sluoksniais želė ir grietinės žėlė. Pastatyti, kad gerai sustingtų. Tada puošti. Skanaus. ;]]
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...