Želė desertas su uogiene
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 3 stiklinės | grietinėlės, 35% |
| 0.5 stiklinės | uogienė |
| 2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.
2.
Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.
3.
Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.
4.
Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.
5.
Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nugos tortas
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Citrininis kukis
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Braškių desertas
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Tinginys su riešutais
-
Citrinų putėsiai
-
Margutis
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Citrinos drebučiai
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Tinginėlis
-
Pieno slėgtinis
-
Naminiai ledai
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Vaisių salotos
Želė desertas su uogiene
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
3 stiklinės -
Uogienė,
0.5 stiklinės -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.
Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.
Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.
Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.
Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
-
cigonas
2016-01-15 10:31
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
