Pirmiausia paruoškite cukruotus migdolus - keptuvėje pakaitinkite 100 g rudojo cukraus, įpilkite 0,5 l vandens ir maišykite mediniu šaukštu, kol cukrus ištirps. Sudėkite 200 g migdolų ir maišykite, kol jie atsiskirs vienas nuo kito. Tuomet atvėsinkite ir migdolus sugrūskite, kelis palikę papuošimui.
Paruoškite šokoladinę masę: sumaišykite 250 ml grietinėlės, 100 ml cukraus, 100 ml sirupo ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Nuimkite nuo ugnies, į masę sudėkite 200 g tamsaus šokolado ir 2 šaukštelius sviesto, maišykite, kol taps vientisa.
Šokoladinę masę išpilkite į lėkštę, sudėkite grūstus cukruotus migdolus. Uždėkite ledų kamuoliuką, puoškite cukruotais migdolais, šokoladu ir plakta grietinėle.
Ledai su migdolais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | migdolai |
0.5 litro | vanduo |
100 gramų | cukrus (rudasis) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 mililitrų | cukrus (rudasis) |
100 mililitrų | sirupas |
200 gramų | juodojo šokolado |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaimiški ledai
- Želiniai kiaušinukai
- Mascarpone pyragaičiai
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Svarainių ir manų putėsiai
- Uogienės putėsiai
- Migdolų nuga
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Šokolado putėsiai
- Pieno slėgtinis
- Želė "Trispalvė"
- Vasaros desertas
- Braškių desertas per minutę
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Tinginių - tinginys
- Vaisių vėrinukai
- Ledų desertas
- Gaivus desertas
- Dribsnių kokteilis
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
Ledai su migdolais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Migdolai,
200 gramų -
Vanduo,
0.5 litro -
Cukrus, rudasis,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Cukrus, rudasis,
100 mililitrų -
Sirupas,
100 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Sviestas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia paruoškite cukruotus migdolus - keptuvėje pakaitinkite 100 g rudojo cukraus, įpilkite 0,5 l vandens ir maišykite mediniu šaukštu, kol cukrus ištirps. Sudėkite 200 g migdolų ir maišykite, kol jie atsiskirs vienas nuo kito. Tuomet atvėsinkite ir migdolus sugrūskite, kelis palikę papuošimui.
Paruoškite šokoladinę masę: sumaišykite 250 ml grietinėlės, 100 ml cukraus, 100 ml sirupo ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Nuimkite nuo ugnies, į masę sudėkite 200 g tamsaus šokolado ir 2 šaukštelius sviesto, maišykite, kol taps vientisa.
Šokoladinę masę išpilkite į lėkštę, sudėkite grūstus cukruotus migdolus. Uždėkite ledų kamuoliuką, puoškite cukruotais migdolais, šokoladu ir plakta grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...