Spanguolių putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | spanguolės |
0.7 stiklinės | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprasti naminiai ledai
- Arbūzų želė
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Skanėstas su saulėgrąžomis
- Žele desertas
- Varškės ledai
- Desertinis tortas
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Citrininis kukis
- Nekeptas varškės tortas
- Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
- Braškių pienas
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Bananinis tortas-pyragas
- Obuolių tortas su varške
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Sūrio pyragas
- Citrininiai arbūzų ledukai
- Avokadų ir citrinų desertas
- Varškės pudingas su apelsinais
Spanguolių putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
7/10 stiklinės -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (6)
-
aiste ...
2010-03-24 14:02
man teip ir teip %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...