
Spanguolių putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | spanguolės |
0.7 stiklinės | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Tinginys su riešutais
-
Tinginių tinginys
-
Varškės desertas
-
Vaisinis kremas
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Varškės desertas su persikais
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Šokolado putėsiai
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Šokoladiniai bananai
-
Citrininis tiramisu
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Vasariškas desertas
-
Braškių ir bananų kokteilis
Spanguolių putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
7/10 stiklinės -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (6)
-
aiste ...
2010-03-24 14:02
man teip ir teip %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...