Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškumėlis
- Varškės kremas su apelsinais
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Vaisiniai saldainiai
- Kuskuso desertas
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Braškių desertas per minutę
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Pieniniai ledai
- Degtinės ledai
- Sūrio tortas
- Nekeptas varškės tortas
- Naminiai ledai
- Naminiai ledai
- Mascarpone pyragaičiai
- Citrininis tiramisu
- Vaisinis kremas
- Želė desertas su uogiene
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Plakti ledai
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...