Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.

Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Vyšnių želė
-
Šokoladiniai ledai
-
Arvydo varškės desertas
-
Citrininis kukis
-
Ledų ir bananų kokteilis
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Margas varškės desertas
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Gaivus mango desertas
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Obuolių tortas su varške
-
Ledų desertas
-
Gaivus užkandėlis
-
Tinginys
-
Jogurto desertas
-
Vasaros desertas
-
Mango pudingas
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...