Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.

Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertas "Snieguolė"
-
Braškių grietinėlė
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Aušros želė tortas
-
Saldus užkandis
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Sūrio pyragas
-
Braškinis tiramisu
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Desertine varškė
-
Šokoladiniai bananai
-
Žemuogių grietinėlė
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Obuolių šerbetas
-
Tortas "Mozaika"
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...