Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių putėsiai
- Braškių svajonė
- Citrininiai putėsiai
- Šokoladiniai bananai
- Tinginių - tinginys
- Braškės su šokoladu
- Ledai ''Skanumėlis''
- Jogurto ledai
- Dribsnių kokteilis
- Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Desertas su sausais pusryčiais
- Jogurtinis pudingas
- Labai skani braškių sriuba
- Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
- Kukurūzų dribsnių lizdeliai
- Rageliai su kremu ir šilauogemis
- Sezaminis gardėsis
- Vasariškas desertas
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...