Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.

Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vasariškas desertas
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Paprastasis pudingas
-
„Baltosios gėlės“
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Bakalieno Tinginys
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Gaivus užkandėlis
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Kuskuso desertas
-
Braškinis tiramisu
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Desertinė varškė
-
Braškinis tiramisu
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Varškės ledai
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...