500 gramų | migdolai (kapoti) |
1 valgomasis šaukštas | apelsinų (žievelė) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
125 gramai | medus |
250 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
Atšaldytus baltymus išplakti iki standžių putų.
Saldžią masę virti, kol gražiai pagels. Paskui pamažu supilti į baltymų putas. Dažnai ir gerai maišyti. Paruoštą masę sukrėsti į riebalais išteptą kepimo skardą, viršų išlyginti riebalais ištepta mentele. Padėkite į šalytuvą sustingti bent 12 valandų.
Iškepusią ir atvėsusią nugą supjaustyti mažais gabaliukais ir palikti, kad sukietėtų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plikyti pyragaičiai su kremu
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Naminis natūralus jogurtas
- Pusryčių desertas
- Vaisinis kremas
- Abrikosų šerbetas
- Varškės sūris su žele
- Varškės pyragas "Draugystė"
- Saldainiai "Saldi fantazija"
- Čigonų plokštainis
- Rabarbarų drebučiai
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Arvydo varškės desertas
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Apelsinų želė
- Braškės su šokoladu
- Kukurūzų skanėstas
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Aušros želė tortas
- Vaisių desertas su grietinėle
Migdolų nuga
- Paruošimo laikas:
-
Migdolai, kapoti,
500 gramų -
Apelsinai, žievelė,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
125 gramai -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje. Suberti apelsinų žievelę, cinamoną, cukrų ir sudėti medų. Masę pakaitinti, dažnai maišyti.
Atšaldytus baltymus išplakti iki standžių putų.
Saldžią masę virti, kol gražiai pagels. Paskui pamažu supilti į baltymų putas. Dažnai ir gerai maišyti. Paruoštą masę sukrėsti į riebalais išteptą kepimo skardą, viršų išlyginti riebalais ištepta mentele. Padėkite į šalytuvą sustingti bent 12 valandų.
Iškepusią ir atvėsusią nugą supjaustyti mažais gabaliukais ir palikti, kad sukietėtų. Skanaus!
Komentarai (7)
-
Anna
2015-10-31 15:46
Mane tai nervina, kaip neišsamiai ir debiliškai surašomi tie receptai :( Tai kam iš viso rašyti, jei pusę reik spėliot :( Durnos bobos
-
Sandra
2015-10-22 14:28
Atidziau skaitykit ;) virti kol pagels ir daugiau nieko kepti nereikia :)
-
Austeja N.
2014-06-11 16:19
Laima manau kad kokia 15 - 20 min
-
Laima M.
2013-10-30 19:44
Sveiki,
Gaminimo eigoje nėra parašyta kiek laiko ir kokioje temperatūroje kepti..Paskutiniame sakinyje paminėta,kad IŠKEPUSIĄ ir atvėsusią nugą supjaustyti..
Norėčiau sužinoti kiek laiko ir kokioj temperatūroje kepti.
Ačiū.