Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aviečių sulčių drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | aviečių (sultys) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mango pudingas
-
Vaisiai šokolade
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Pyragas „Sniegas“
-
Vaisių vėrinukai
-
Vaisiniai ežiukai
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Obuoliai šokolade
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Plakti ledai
-
Desertinis tortas
-
„McFlurry“ desertas
-
Citrininis desertas
-
Braškės su šokoladu
-
Naminiai ledai
-
Pudingas
-
Sveikas vaisių desertas
-
Vaisinis kremas
Aviečių sulčių drebučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės, sultys,
1 litras -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...