Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.

Aviečių sulčių drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | aviečių (sultys) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Vasariškas tortas
-
Kukurūzų skanėstas
-
Braškių desertas per minutę
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Obuoliai šokolade
-
Sveikuolių ledai
-
Citrininis desertas
-
Vaisiniai ežiukai
-
Vaisių salotos
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Vaisiai drebučiuose
-
Varškės tortas
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Braškumėlis
-
Želė su vaisiais
-
Kalėdiniai grybukai
-
Žiemos skanumynas
Aviečių sulčių drebučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės, sultys,
1 litras -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...