Vasariškas želė desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 200 gramų | vyšnios |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | želatina |
| 3.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Išbrinkinti želatiną vandenyje (150- 200 ml).
2.
Tada želatiną nuolat maišant kaitinti, kol ištirps granulės. Labai nedaug tirpinio įsipilti į atskirą indą (jo dar reikės).
3.
Į ištirpintą, karštą želatiną supilti šviežiai spaustas vyšnių sultis (spausti per sietą), berti cukrų, pilti vandenį. Jei cukrus tirpsta nenoriai galima pakaitinti, bet neužvirti.
4.
Gautą tirpinį supilti į formą ir likusią formos dalį užpilti pasiliktu želatinos tirpiniu. Prieš patiekiant formą palaikyti kelias sekundes karštame vandenyje ir apversti tiesiai į lėkštę.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nugos tortas
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Citrininis kukis
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Braškių desertas
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Tinginys su riešutais
-
Citrinų putėsiai
-
Margutis
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Citrinos drebučiai
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Tinginėlis
-
Pieno slėgtinis
-
Naminiai ledai
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Vaisių salotos
Vasariškas želė desertas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vyšnios,
200 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
3.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išbrinkinti želatiną vandenyje (150- 200 ml).
Tada želatiną nuolat maišant kaitinti, kol ištirps granulės. Labai nedaug tirpinio įsipilti į atskirą indą (jo dar reikės).
Į ištirpintą, karštą želatiną supilti šviežiai spaustas vyšnių sultis (spausti per sietą), berti cukrų, pilti vandenį. Jei cukrus tirpsta nenoriai galima pakaitinti, bet neužvirti.
Gautą tirpinį supilti į formą ir likusią formos dalį užpilti pasiliktu želatinos tirpiniu. Prieš patiekiant formą palaikyti kelias sekundes karštame vandenyje ir apversti tiesiai į lėkštę.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
tano
2016-12-25 05:06
visai nieko
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
