Rabarbarų drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | rabarbarai (supjaustyti) |
1 stiklinė | cukrus |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
3 stiklinės | vanduo |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svarainių ir manų putėsiai
- Duonos putėsiai
- Kiaušinių baltymų tortas
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Varškės kremas su apelsinais
- Braškių grietinėlė
- Varškės kremas su vaisiais
- Gervuogių musas
- Rabarbarų drebučiai
- Gaivus uogų desertas
- Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
- Citrinų pudingas
- Uogienės putėsiai
- Kuskuso desertas
- Citrininiai putėsiai
- Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
- Sūrio desertas
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Spanguolių putėsiai
- Arbūzų želė
Rabarbarų drebučiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai, supjaustyti,
2 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė - Gvazdikėliai
- Apelsinai, žievelė
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...