Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
vanilės aromatas.

Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 mililitrų | pienas |
1 stiklinė | žemuogės (šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ) |
100 mililitrų | vanduo |
100 gramų | cukrus |
1 vienetas | vanilė ((ankštis)) |
25 gramai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
3.
Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.
4.
Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
-
Rabarbarų drebučiai
-
Šokolado putėsiai
-
Sūrio desertas
-
Gervuogių musas
-
Spanguolių putėsiai
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Želė su vaisiais
-
Citrinų putėsiai
-
Braškių putėsiai
-
Braškių gaiva
-
Duonos putėsiai
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Citrinų pudingas
-
Arbūzų želė
-
Kavos ir ledų desertas
-
Braziliškas saldėsis "Maria Mole"
-
Uogienės putėsiai
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
900 mililitrų -
Žemuogės, šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ,
1 stiklinė -
Vanduo,
100 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilė, (ankštis),
1 vienetas -
Želatina,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
vanilės aromatas.Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.
Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...