Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
vanilės aromatas.
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 mililitrų | pienas |
1 stiklinė | žemuogės (šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ) |
100 mililitrų | vanduo |
100 gramų | cukrus |
1 vienetas | vanilė ((ankštis)) |
25 gramai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
3.
Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.
4.
Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės kremas su vaisiais
- Kiaušinių baltymų tortas
- Gervuogių musas
- Kavos ir ledų desertas
- Rabarbarų drebučiai
- Citrininiai putėsiai
- Želė su vaisiais
- Svarainių ir manų putėsiai
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Duonos putėsiai
- Arbūzų želė
- Spanguolių putėsiai
- Citrinų putėsiai
- Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
- Gaivus uogų desertas
- Šokoladiniai putėsiai
- Šokolado putėsiai
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
- Morkų sulčių su manais putėsiai
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
900 mililitrų -
Žemuogės, šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ,
1 stiklinė -
Vanduo,
100 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilė, (ankštis),
1 vienetas -
Želatina,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
vanilės aromatas.Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.
Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...