1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
350 gramų | grietinėlės, 35% (30-35 proc. riebumo) |
1 vienetas | dižono garstyčios |
1 vienetas | persikai (konservuoti) |
šiek tiek | cukrus |
1 sauja | spanguolės |
2 | citrinos |
Persiką taip pat sutrinti su trintuvu.
Į grietinėlę supilti citrinos sultis ir cukraus pagal skonį. Kuo saldesnės grietinėlės norite, tuo daugiau cukraus pilkite. O kad saldumą nustatyti – paragaukite. ;) Ir nustatę galingą režimą išplakite. Plakite, kol nelieka cukraus granulių ir grietinėlė tampa puri.
Į desertines sluoksniais sudedame vaisių tyreles ir grietinėlę.
Viršutinis sluoksnis turėtų būti grietinėlė. Papuošiame citrinos griežinėliu ir spanguolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čigonų plokštainis
- Šokoladiniai bananai
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Įdaryti persikai
- Paprastasis pudingas
- Labai skani braškių sriuba
- Nekeptas varškės tortas
- Bananų salotos su abrikosais
- Persikų desertas
- Braškių grietinėlė
- Karamelinės lazdelės
- Tiramisu
- Margas varškės desertas
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Apelsinų želė
- Vasariškas tortas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Abrikosų laiveliai
- Ledai ''Skanumėlis''
Vaisių desertas su grietinėle
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 30-35 proc. riebumo,
350 gramų -
Dižono garstyčios,
1 vienetas -
Persikai, konservuoti,
1 vienetas - Cukrus
-
Spanguolės,
1 sauja -
Citrinos,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kivi vaisių nulupti ir sutrinti su trintuvu.
Persiką taip pat sutrinti su trintuvu.
Į grietinėlę supilti citrinos sultis ir cukraus pagal skonį. Kuo saldesnės grietinėlės norite, tuo daugiau cukraus pilkite. O kad saldumą nustatyti – paragaukite. ;) Ir nustatę galingą režimą išplakite. Plakite, kol nelieka cukraus granulių ir grietinėlė tampa puri.
Į desertines sluoksniais sudedame vaisių tyreles ir grietinėlę.
Viršutinis sluoksnis turėtų būti grietinėlė. Papuošiame citrinos griežinėliu ir spanguolėmis.
Komentarai (9)
-
Nicole
2015-08-06 20:03
svarbiausia is saldzios grietineles nesuplakti saldaus sviesto
-
viola
2015-02-27 22:26
O kam dizono garstycios?
-
Rugilė
2014-07-16 11:05
Manau čia 2 porcijoms, nes kiekvienai porcijai po 1 citrinos griežinėlį :)
-
(anonimas)
2012-11-25 16:15
Labai gundo paragauti ! :valgau: Turbut ryt su drauge pasigaminsime :) :super2:
-
lukas
2012-03-02 08:20
:super: :super: :super: :-D :-D
-
lukas
2012-02-28 20:07
Grietinėlė, 30-35 proc. riebumo, 350 gramų
Kivi, 1 vienetas
Persikai, konservuoti, 1 vienetas
Cukrus, pagal skonį
Citrinų sultys, 1 šaukštas
Spanguolės, 1 sauja
Citrinos, 2 griežinėliai
:galvoju: cia vienai porcijai?