![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
350 gramų | grietinėlės, 35% (30-35 proc. riebumo) |
1 vienetas | dižono garstyčios |
1 vienetas | persikai (konservuoti) |
šiek tiek | cukrus |
1 sauja | spanguolės |
2 | citrinos |
Persiką taip pat sutrinti su trintuvu.
Į grietinėlę supilti citrinos sultis ir cukraus pagal skonį. Kuo saldesnės grietinėlės norite, tuo daugiau cukraus pilkite. O kad saldumą nustatyti – paragaukite. ;) Ir nustatę galingą režimą išplakite. Plakite, kol nelieka cukraus granulių ir grietinėlė tampa puri.
Į desertines sluoksniais sudedame vaisių tyreles ir grietinėlę.
Viršutinis sluoksnis turėtų būti grietinėlė. Papuošiame citrinos griežinėliu ir spanguolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Bakalieno Tinginys
-
Plakti ledai
-
Vasariškas desertas
-
Kaimiški ledai
-
Sveikas vaisių desertas
-
Braškumėlis
-
Tiramisu
-
Čigonų plokštainis
-
Vaflių tortas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Naminiai ledai
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Gaivus mango desertas
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Ananasų kukuliukai
-
Naminė karamelė
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Vaisių salotos
Vaisių desertas su grietinėle
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 30-35 proc. riebumo,
350 gramų -
Dižono garstyčios,
1 vienetas -
Persikai, konservuoti,
1 vienetas - Cukrus
-
Spanguolės,
1 sauja -
Citrinos,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kivi vaisių nulupti ir sutrinti su trintuvu.
Persiką taip pat sutrinti su trintuvu.
Į grietinėlę supilti citrinos sultis ir cukraus pagal skonį. Kuo saldesnės grietinėlės norite, tuo daugiau cukraus pilkite. O kad saldumą nustatyti – paragaukite. ;) Ir nustatę galingą režimą išplakite. Plakite, kol nelieka cukraus granulių ir grietinėlė tampa puri.
Į desertines sluoksniais sudedame vaisių tyreles ir grietinėlę.
Viršutinis sluoksnis turėtų būti grietinėlė. Papuošiame citrinos griežinėliu ir spanguolėmis.
Komentarai (9)
-
Nicole
2015-08-06 20:03
svarbiausia is saldzios grietineles nesuplakti saldaus sviesto
-
viola
2015-02-27 22:26
O kam dizono garstycios?
-
Rugilė
2014-07-16 11:05
Manau čia 2 porcijoms, nes kiekvienai porcijai po 1 citrinos griežinėlį :)
-
(anonimas)
2012-11-25 16:15
Labai gundo paragauti ! :valgau: Turbut ryt su drauge pasigaminsime :) :super2:
-
lukas
2012-03-02 08:20
:super: :super: :super: :-D :-D
-
lukas
2012-02-28 20:07
Grietinėlė, 30-35 proc. riebumo, 350 gramų
Kivi, 1 vienetas
Persikai, konservuoti, 1 vienetas
Cukrus, pagal skonį
Citrinų sultys, 1 šaukštas
Spanguolės, 1 sauja
Citrinos, 2 griežinėliai
:galvoju: cia vienai porcijai?