Tešla: suplakame kiaušinius su grietine ir druska, dedame miltus ir minkome tešlą kol galime kočioti. Plonai iškočiojame, supjaustome norima forma ir subadome šakute. Gerai įkaitiname aliejų ir verdame tešlainius, kol gražiai pagelsta. Tuomet nusausiname riebalų perteklių.
Kremas: plakame grietinėlę (250 ml) su cukrumi, vėliau įdedame vanilės lazdelės sėklas , išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
Padažo ingredientus (likerį, juodąjį šokoladą ir 70 ml grietinėlės) sudedame į puodą ir kaitiname, kol ištirpsta šokoladas ir gaunasi vientisa masė.
Viliojančio saldumo!

Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
320 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
šiek tiek | aliejaus (virimui) |
500 gramų | mascarpone sūris |
4 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | grietinė (30% riebumo) |
šiek tiek | druska (žiupsnelis) |
100 gramų | cukrus |
50 mililitrų | likeris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
-
Naminė karamelė
-
Velykė
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Mini pavlovos
-
Šokoladiniai kamuoliukai
-
Rafaelo
-
Karameliniai saldainiai
-
Džiovintų vaisių saldainiai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Baltojo šokolado saldainiai
-
Popsiukai šokolade
-
Vasariški morengai
-
Naminiai šokoladiniai saldainiai
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Imbieriniai saldainiai
-
Morengai
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
320 mililitrų - Kvietiniai miltai, pagal poreikį
- Aliejus, virimui
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinė, 30% riebumo,
250 gramų - Druska, žiupsnelis
-
Cukrus,
100 gramų -
Likeris,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešla: suplakame kiaušinius su grietine ir druska, dedame miltus ir minkome tešlą kol galime kočioti. Plonai iškočiojame, supjaustome norima forma ir subadome šakute. Gerai įkaitiname aliejų ir verdame tešlainius, kol gražiai pagelsta. Tuomet nusausiname riebalų perteklių.
Kremas: plakame grietinėlę (250 ml) su cukrumi, vėliau įdedame vanilės lazdelės sėklas , išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
Padažo ingredientus (likerį, juodąjį šokoladą ir 70 ml grietinėlės) sudedame į puodą ir kaitiname, kol ištirpsta šokoladas ir gaunasi vientisa masė.
Viliojančio saldumo!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Tanya
2012-04-28 18:25
na tikrai pasigaminsiu, labai skanu turetu buti :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...