Vaniliniai morengai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | kiaušinių baltymais |
1 stiklinė | vanilinis cukrus (miltinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės rutuliukai „Raffaello“
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Imbieriniai saldainiai
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Naminė karamelė
- Imbieriniai cukatai
- Zefyrai
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Karameliniai saldainiai
- Žiemos skanumynas
- Kalėdiniai ledinukai
- Riešutinis vaflių tortas
- „Baltosios gėlės“
- Karamelinės lazdelės
- Šokoladiniai kamuoliukai
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
- Rafaelo
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Vaniliniai morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušinių baltymai,
6 vienetai -
Vanilinis cukrus, miltinis,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...