
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 vienetai | žaliosios vynuogės |
50 gramų | varškė |
60 gramų | pistacijos |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% (skysta) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
2.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
3.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Morengai
-
Vaniliniai morengai
-
Karamelinės lazdelės
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Riešutų kamuoliukai
-
Morengai
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Lizdeliai
-
Rafaelo
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Saldainiai su riešutais
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Naminiai "Bounti"
-
Bakalieno Tinginys
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Džiovintų vaisių saldainiai
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Žaliosios vynuogės,
8 vienetai -
Varškė,
50 gramų -
Pistacijos,
60 gramų -
Grietinėlė, 35%, skysta,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...