Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 vienetai | žaliosios vynuogės |
50 gramų | varškė |
60 gramų | pistacijos |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% (skysta) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
2.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
3.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džiovintų vaisių saldainiai
- Saldūs rutuliukai
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Bananai šokolade
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Vynuogės šokolade
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Vaisiniai saldainiai
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Imbieriniai cukatai
- Džiovintų vaisių saldainukai
- Riešutinis vaflių tortas
- Riešutų kamuoliukai
- Tinginys su riešutais
- Mini pavlovos
- Moliūginiai saldainiai
- Vasariški morengai
- Šokoladiniai kamuoliukai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Baltojo šokolado saldainiai
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Žaliosios vynuogės,
8 vienetai -
Varškė,
50 gramų -
Pistacijos,
60 gramų -
Grietinėlė, 35%, skysta,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...