Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.

Imbieriniai cukatai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | vanduo |
400 gramų | cukrus |
250 gramų | imbieras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Zefyrai šokolade
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Bakalieno Tinginys
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Morengai
-
Tinginys su riešutais
-
Vaiduokliukai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Karamelės saldainukai
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Naminė karamelė
-
Irisiniai saldainiai
-
Pieniški saldainiai
-
Ledinukai "popsiukai"
-
Karameliniai saldainiai
-
Vynuogės šokolade
-
Morengai
Imbieriniai cukatai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 litro -
Cukrus,
400 gramų -
Imbieras,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...