Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.
Imbieriniai cukatai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | vanduo |
400 gramų | cukrus |
250 gramų | imbieras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karameliniai saldainiai
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Bananiniai saldainiai
- Lizdeliai
- Naminiai "Bounti"
- Vaiduokliukai
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Vaniliniai morengai
- Džiovintų vaisių saldainiai
- Irisiniai saldainiai
- Pieniški saldainiai
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
- Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
- Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Saldainiai su riešutais
- Avižų ir kokosų juostelės
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Imbieriniai cukatai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 litro -
Cukrus,
400 gramų -
Imbieras,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...