Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.
Imbieriniai cukatai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | vanduo |
400 gramų | cukrus |
250 gramų | imbieras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Popsiukai šokolade
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Vynuogės šokolade
- Velykė
- Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
- Riešutų kamuoliukai
- Vaiduokliukai
- Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
- Šokoladiniai triufeliai su vafliais
- Imbieriniai saldainiai
- Ledinukai "popsiukai"
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Irisiniai saldainiai
- Braškių želės saldainiai
- Vaisiniai saldainiai
- Šokoladiniai saldainiai
- Saldainiukai iš duonos ir datulių
- Žiemos skanumynas
Imbieriniai cukatai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 litro -
Cukrus,
400 gramų -
Imbieras,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...