Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.

Imbieriniai cukatai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | vanduo |
400 gramų | cukrus |
250 gramų | imbieras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Baltojo šokolado saldainiai
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Džiovintų vaisių saldainukai
-
Saldainukai "Brigadeiros"
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Lizdeliai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Naminė karamelė
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vaisiniai saldainiai
-
Pieniški saldainiai
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Moliūginiai saldainiai
-
Tinginys su riešutais
-
Migdolų nuga
-
Saldainiai su riešutais
Imbieriniai cukatai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 litro -
Cukrus,
400 gramų -
Imbieras,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...