| 100 gramų | razinos |
| 8 valgomieji šaukštai | romas |
| 200 gramų | migdolai (kapoti) |
| 50 gramų | apelsinų (žievelė, skrudinta) |
| 200 gramų | juodojo šokolado |
| 200 gramų | pieniško šokolado |
Juodąjį šokoladą susmulkinti ir ištirpinti karšto vandens vonelėje. Dažnai maišyti. Išimti iš vandens vonelės. Taip pat ištirpinti ir baltąjį šokoladą. Ir baltąjį ir juodąjį šokoladus sumaišyti ir pagardinti migdolų, razinų bei apelsinų žievelės mišiniu.
Kai masė šiek tiek sustings, dviem šaukšteliais formuoti traškučius, dėti į riebalais išteptą skardą ir palikti, kad sustingtų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Arbūzų želė
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Braškių svajonė
-
Naminė karamelė
-
Jogurtinis pudingas
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Arvydo ananasų desertas
-
Arbūzų šerbetas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Tinginėlis
-
Gaivus varškės desertas
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Braškių desertas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Braškių grietinėlė
-
Gaivus užkandėlis
Šokoladiniai traškučiai su romu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Razinos,
100 gramų -
Romas,
8 valgomieji šaukštai -
Migdolai, kapoti,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, skrudinta,
50 gramų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Pieniškas šokoladas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Razinas išmirkyti rome (apie 1 val.). Migdolus suberti į kepimo skardą, pašauti į orkaitę ir spraginti 175′C orkaitėje 10-15 minučių, kol gražiai pagels ir pakvips. Skrudintą apelsinų žievelę smulkiai sukapoti, sumaišyti su migdolais ir razinomis.
Juodąjį šokoladą susmulkinti ir ištirpinti karšto vandens vonelėje. Dažnai maišyti. Išimti iš vandens vonelės. Taip pat ištirpinti ir baltąjį šokoladą. Ir baltąjį ir juodąjį šokoladus sumaišyti ir pagardinti migdolų, razinų bei apelsinų žievelės mišiniu.
Kai masė šiek tiek sustings, dviem šaukšteliais formuoti traškučius, dėti į riebalais išteptą skardą ir palikti, kad sustingtų. Skanaus!
Komentarai (4)
-
Nuna
2010-12-17 14:50
na receptas nelabai aiškus, kur ingredientai tai pieniškas šokoladas, o recepte baltas.
Bet reiks pabandyt.
