
100 gramų | razinos |
8 valgomieji šaukštai | romas |
200 gramų | migdolai (kapoti) |
50 gramų | apelsinų (žievelė, skrudinta) |
200 gramų | juodojo šokolado |
200 gramų | pieniško šokolado |
Juodąjį šokoladą susmulkinti ir ištirpinti karšto vandens vonelėje. Dažnai maišyti. Išimti iš vandens vonelės. Taip pat ištirpinti ir baltąjį šokoladą. Ir baltąjį ir juodąjį šokoladus sumaišyti ir pagardinti migdolų, razinų bei apelsinų žievelės mišiniu.
Kai masė šiek tiek sustings, dviem šaukšteliais formuoti traškučius, dėti į riebalais išteptą skardą ir palikti, kad sustingtų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledai su migdolais
-
Cake pops‘ai
-
Gaivus varškės desertas
-
Citrininiai putėsiai
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Lemon posset
-
Šokoladiniai ledai
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Tortas "Mozaika"
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Obuolių tortas su varške
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Trešnės marškinėliuose
-
Braškės su šokoladu
-
Želė su vaisiais
-
Braškinis tiramisu
Šokoladiniai traškučiai su romu

- Paruošimo laikas:
-
Razinos,
100 gramų -
Romas,
8 valgomieji šaukštai -
Migdolai, kapoti,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, skrudinta,
50 gramų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Pieniškas šokoladas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Razinas išmirkyti rome (apie 1 val.). Migdolus suberti į kepimo skardą, pašauti į orkaitę ir spraginti 175′C orkaitėje 10-15 minučių, kol gražiai pagels ir pakvips. Skrudintą apelsinų žievelę smulkiai sukapoti, sumaišyti su migdolais ir razinomis.
Juodąjį šokoladą susmulkinti ir ištirpinti karšto vandens vonelėje. Dažnai maišyti. Išimti iš vandens vonelės. Taip pat ištirpinti ir baltąjį šokoladą. Ir baltąjį ir juodąjį šokoladus sumaišyti ir pagardinti migdolų, razinų bei apelsinų žievelės mišiniu.
Kai masė šiek tiek sustings, dviem šaukšteliais formuoti traškučius, dėti į riebalais išteptą skardą ir palikti, kad sustingtų. Skanaus!
Komentarai (4)
-
Nuna
2010-12-17 14:50
na receptas nelabai aiškus, kur ingredientai tai pieniškas šokoladas, o recepte baltas.
Bet reiks pabandyt.