100 gramų | razinos |
8 valgomieji šaukštai | romas |
200 gramų | migdolai (kapoti) |
50 gramų | apelsinų (žievelė, skrudinta) |
200 gramų | juodojo šokolado |
200 gramų | pieniško šokolado |
Juodąjį šokoladą susmulkinti ir ištirpinti karšto vandens vonelėje. Dažnai maišyti. Išimti iš vandens vonelės. Taip pat ištirpinti ir baltąjį šokoladą. Ir baltąjį ir juodąjį šokoladus sumaišyti ir pagardinti migdolų, razinų bei apelsinų žievelės mišiniu.
Kai masė šiek tiek sustings, dviem šaukšteliais formuoti traškučius, dėti į riebalais išteptą skardą ir palikti, kad sustingtų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nugos tortas
- Įdaryti persikai
- Vasariškas desertas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Gaivus varškės desertas
- Naminiai ledai su braškėmis
- Braškinis tiramisu
- Sūrio pyragas
- Šokoladiniai kavos ledai
- Manekenes ledai
- Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Gaivus kokosinis desertas
- Viskio karamelė
- Pyragėliai su kremu
- Kiaušinių baltymų tortas
- Trešnės marškinėliuose
- Šokoladinis desertas
- Juodasis tinginys
Šokoladiniai traškučiai su romu
- Paruošimo laikas:
-
Razinos,
100 gramų -
Romas,
8 valgomieji šaukštai -
Migdolai, kapoti,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, skrudinta,
50 gramų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Pieniškas šokoladas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Razinas išmirkyti rome (apie 1 val.). Migdolus suberti į kepimo skardą, pašauti į orkaitę ir spraginti 175′C orkaitėje 10-15 minučių, kol gražiai pagels ir pakvips. Skrudintą apelsinų žievelę smulkiai sukapoti, sumaišyti su migdolais ir razinomis.
Juodąjį šokoladą susmulkinti ir ištirpinti karšto vandens vonelėje. Dažnai maišyti. Išimti iš vandens vonelės. Taip pat ištirpinti ir baltąjį šokoladą. Ir baltąjį ir juodąjį šokoladus sumaišyti ir pagardinti migdolų, razinų bei apelsinų žievelės mišiniu.
Kai masė šiek tiek sustings, dviem šaukšteliais formuoti traškučius, dėti į riebalais išteptą skardą ir palikti, kad sustingtų. Skanaus!
Komentarai (4)
-
Nuna
2010-12-17 14:50
na receptas nelabai aiškus, kur ingredientai tai pieniškas šokoladas, o recepte baltas.
Bet reiks pabandyt.