1. Kiaušinius supilti į puodą, suberti cukrų ir įstatyti į indą su verdančiu vandeniu. Plakti, kol mišinys pakils ir pabals.
2. Suberti pienišką šokoladą. Gerai išmaišyti, palikti, kol atvės.
3. Elektriniu maišikliu išplakti grietinėlę. Supilti į paruoštą masę, įberti juodojo šokolado ir išmaišyti. Į plokščią 1 l talpos dubenį supilti ir šaldyti 4-5 val., kol sustings.
Tiekti papuoštus avietėmis ir šokolado lazdelėmis.
Šokoladiniai ledai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
200 gramų | pieniško šokolado (tarkuotas) |
330 mililitrų | grietinėlės, 35% |
90 gramų | juodojo šokolado (lazdelės) |
šiek tiek | aviečių |
šiek tiek | juodojo šokolado (lazdelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Gaivus varškės desertas su vaisiais
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Juodasis tinginys
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Avokadų ir citrinų desertas
- Ryžių desertas
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Karamelinės lazdelės
- Citrinos drebučiai
- Varškės skanėstas
- Želė su vaisiais
- Čigonų plokštainis
- Šokoladiniai kavos ledai
- Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
- Tortas "Grietinė"
- Naminė karamelė
- Vaisinis desertas
- Vaflių tortas
Šokoladiniai ledai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Pieniškas šokoladas, tarkuotas,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
330 mililitrų -
Juodasis šokoladas, lazdelės,
90 gramų - Avietės
- Juodasis šokoladas, lazdelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Kiaušinius supilti į puodą, suberti cukrų ir įstatyti į indą su verdančiu vandeniu. Plakti, kol mišinys pakils ir pabals.
2. Suberti pienišką šokoladą. Gerai išmaišyti, palikti, kol atvės.
3. Elektriniu maišikliu išplakti grietinėlę. Supilti į paruoštą masę, įberti juodojo šokolado ir išmaišyti. Į plokščią 1 l talpos dubenį supilti ir šaldyti 4-5 val., kol sustings.
Tiekti papuoštus avietėmis ir šokolado lazdelėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
emilija
2015-04-02 18:10
aga
-
mikis
2011-05-23 14:19
labai skanu :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...