Rageliai su kremu ir šilauogemis
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
400 gramų | kreminės varškės |
400 gramų | bemielės sluoksniuotos tešlos |
200 gramų | šilauogės |
170 gramų | sviesto, 82% |
0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš sluoksniuotos tešlos iškepame ragelius: aš iš kietesnės folijos pasidariau ragelius ir ant ju apsukau juostelėmis supjaustytą tešlą. Kepiau 170'C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
2.
Sviestą išplakame mikseriu iki baltumo.
3.
Į sviestą dedame po šaukštą kondensuoto pieno ir ištisai plakame.
4.
Pabaigoje sudedame varškę ir viską dar kartą gerai išplakame.
5.
Kremą laikome šaldytuve bent 2 valandas.
6.
Į konditerinį maišeli sudedame kremą ir juo pildome ragelius, retkarčiais sustojam ir į vidų įdedame šilauogių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisiniai ežiukai
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Saldus užkandis
- Baltasis tinginys
- Želė "Trispalvė"
- Nugos tortas
- Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
- Naminiai ledai su braškėmis
- Varškės kremas su vaisiais
- Želė su vaisiais
- Bananai šokolade
- Aronijų ir obuolių želė
- Ledai su migdolais
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Arbūzų želė
- Plikyti pyragaičiai su kremu
- Varškės desertas
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Karštos bulvių salotos
Rageliai su kremu ir šilauogemis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kreminė varškė,
400 gramų -
Bemielė sluoksniuota tešla,
400 gramų -
Šilauogės,
200 gramų -
Sviestas, 82%,
170 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kristina
Gaminimo eiga:
Iš sluoksniuotos tešlos iškepame ragelius: aš iš kietesnės folijos pasidariau ragelius ir ant ju apsukau juostelėmis supjaustytą tešlą. Kepiau 170'C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
Sviestą išplakame mikseriu iki baltumo.
Į sviestą dedame po šaukštą kondensuoto pieno ir ištisai plakame.
Pabaigoje sudedame varškę ir viską dar kartą gerai išplakame.
Kremą laikome šaldytuve bent 2 valandas.
Į konditerinį maišeli sudedame kremą ir juo pildome ragelius, retkarčiais sustojam ir į vidų įdedame šilauogių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...